Markant ejendom midt på Ahlgade sælges

Ejendommen er beliggende på en 1.048 m² grund midt i Holbæk. Ejendommen fremstår i almindelig velvedligeholdt stand og er i dag indrettet med et butikslejemål og en klinik i stueplan og 3 klinikker samt et boliglejemål på første sal.

Det tidligere apotek på ca. 700 m² er under genudlejning og bl.a. bestående af et apotek med tilhørende personalerum på ca. 365 m² beliggende i "parterre" fra Ahlgade og en kælder på ca. 325 m², der bl.a. anvendes til lager og medicin-/pillerobot. Første sal er anslået til 100 m² og indeholder frokoststue samt lokale, hvor de der er gennemgang fra øvrige lejere i bygningen. Til lejemålet hører 7 parkeringspladser.

Beliggenheden er yderst central og synlig, men indgangsforholdene fra Ahlgade (parterre) betyder, at det vil være begrænset for, hvilke butikker, der ønsker at etablere sig i lejemålet.

Ejendommen er fredet, hvilket betyder, at det vil være svært for butikker at ændre vinduesfacaden således, at der er god synlighed.

Grunden er udlagt til parkerings- og aflæsningsareal, hvilket er yderst eftertragtet i Holbæk.

Ejendommen er beliggende midt i Holbæks absolutte midtby og den centrale beliggenhed giver en masse alternative anvendelsesmuligheder.

Jesper Jensen
Erhverv, Ejendomsmægler MDE
Ahlgade 24, 4300 Holbæk

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her