0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Holbæk Erhverv

Ahlgade 24
4300 Holbæk
59 44 11 12
holbaek@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Holbæk Erhverv

Hos danbolig Holbæk Henrik Larsen ved vi, at der aldrig er to handler, der er ens, hvad enten det omhandler salg af erhvervsejendom, kontorlokale, investeringsejendom eller domicilejendom. Derfor vægter vi at give dig den bedste rådgivning, som varetager dine interesser og tager højde for markedets udvikling. Vores mål er at levere en seriøs og solid ejendomshandel - hver gang.

Vi er Danmarks største handelskontor, når det omhandler salg af erhverv + bolig, og på vores base i Ahlgade midt i Holbæk har vi alt samlet under ét tag. Herfra kører vi ud og dækker hele Sjælland, og vi påtager os gerne landsdækkende opgaver i tæt samarbejde med de øvrige danbolig erhvervsmæglere i Danmark. Vores brede kontaktflade er din garanti for, at vi ikke lader os begrænse af postnumre og bygrænser.

Vi tilbyder salg af alle typer erhvervsejendomme, blandt andet kontorejendomme, investeringsejendomme, lager- og produktionsejendomme, boligudlejningsejendomme og butiksejendomme. Derudover kan vi varetage udlejning af alle typer erhvervslokaler, erhvervslejemål samt vurdering af alle typer erhvervsejendomme.

Vores fagområder inkluderer også:

• Udlejningsejendomme
• Virksomheder
• Projekter
• Erhvervsbygninger
• Sale and lease back
• Forretninger
• Andelsboligforeninger
• Vurdering til regnskab
• Vurdering til panthaver
• Budsumsvurderinger til tvangsauktion

Vi engagerer os i hele processen fra start til slut

Vi er et stærkt, engageret team med høj faglighed og mange års erfaring på boligmarkedet. En af vores førende specialister inden for erhvervsejendomme er Jesper Jensen, som sammen med resten af teamet sikrer, at du får den rådgivning og vejledning, som er relevant for netop din sag. Er du for eksempel på jagt efter en udlejningsejendom til salg, så finder du ikke bedre fagfolk til at vise dig mulighederne.

Vores mæglere indeholder mange forskellige spidskompetencer, og vi trækker ofte på hinandens fagligheder, og støder vi på noget, hvor det kræver en anden form for faglighed, vi ikke besidder, rækker vi gerne ud i vores landsdækkende netværk og inkluderer fageksperter og andre relevante interessenter.

Når du vælger os som din samarbejdspartner, gør vi meget ud af at finde den helt rette ansvarlige mægler tilpasset dig og dine ønsker. Vi ved, at alle former for salg af enten erhverv + bolig er en tillidssag, og derfor er vi altid tilgængelige for dig, når du har brug for det 24/7. Denne mægler er din kontaktperson igennem hele forløbet, og derfor er du sikret en professionel og tryg oplevelse. I kulissen arbejder hele vores dygtige team for dig, så du kan forvente en omhyggelig, personlig service.

Kort fortalt beskæftiger vi os med alt inden for erhverv, og er du på udkig efter den rette samarbejdsparter, så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Holbæk Erhverv
Ahlgade 24
4300 Holbæk
CVR: 29840644
Holbæk - Henrik Larsen A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.