Bliv set af de rigtige

Med vores digitale markedsføringsværktøj, danbolig clevr, markedsfører vi målrettet din ejendom og dine lokaler online. I kombination med dit erhvervscenters dybe indsigt i din ejendom/dit lokale og vores avancerede algoritme identificeres interesserede købere på baggrund af deres adfærd på nettet. Markedsføringen målrettes dermed potentielle købere og/eller lejere, og optimeres selvfølgelig konstant, så sandsynligheden for at ramme helt rigtigt hele tiden maksimeres.

Sådan markedsfører danbolig clevr din ejendom

Vi ved, at langt de fleste købere og lejere starter deres søgning efter nye lokaler og ejendomme online. Derfor mener vi, at det er vigtigt at være til stede både på relevante erhvervsmedier og på andre ’almindelige’ hjemmesider, hvor kunderne er – og det er lige netop det, som danbolig clevr sørger for, at der sker.

Vi sørger for at fastholde interessen for din ejendom

Når en kunde har udvist interesse for din ejendom eller dit lokale sørger vores intelligente algoritme for at eksponere ejendommen/lokalet for kunden igen og igen. Det ved vi nemlig øger sandsynligheden for, at kunden tager kontakt til din danbolig Erhvervsmægler og i sidste ende forhåbentlig køber eller lejer netop din ejendom.

Hør mere om danbolig clevr

Kontakt dit nærmeste danbolig Erhvervscenter, hvis du vil høre mere om dine muligheder med danbolig clevr.

Find erhvervscenter