0

Find købere

Tjek salgsprisen

Investeringsejendomme

De senere års lave rente har gjort erhvervsejendomme til et attraktivt investeringsobjekt som alternativ til andre aktivklasser. Derfor er det vigtigt, at din mægler og rådgiver har den nødvendige viden og erfaring til at navigere i dette marked.

Hos danbolig Erhverv har vores erfarne mæglere alle arbejdet i lokalområdet i årevis, og du er dermed sikret kompetent rådgivning igennem hele processen ved salg og værdioptimering af din erhvervsejendom.

Vores rådgivning afsøger således først og fremmest mulighederne i investeringsejendommen på kort og lang sigt:

• Er det muligt at omlægge ejendommen fra erhverv til beboelse?
• Kan ejendommen ombygges for at sikre bedre udnyttelse eller skabe flere lejemål?
• Kan jorden udstykkes og noget sælges fra?
• Hvad er den nuværende og fremtidige markedsleje i området for boligejendomme?

De erfarne rådgivere fra danbolig Erhverv er alle rutinerede i at finde svarene på denne type spørgsmål og vores løfte er simpelt: Vi skaber grobund for det bedst mulige risikojusterede afkast, når du vil investere i ejendomme.

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg et af de erhvervscentre, der ligger i dit område.

Det siger vores kunder

  • Solgt

    Industrivænget 12B

    ´Mægler gjorde lige, som han skulle, nemlig at varetage både sælgers og mine interesser, så alle parter var tilfredse med forhandlingen, som var præget af udlandsophold hos parterne og dermed store tidsforskelle. Dette fik mægler på bedste vis udvandet ved en hurtigt og effektiv forhandlingsproces´. Malermester, Niels Ole Jensen, Malerfirmaet 10Kanten A/S

  • Solgt

    Smedeland 26

    ´Vi har købt den fuldt udlejede investeringsejendom beliggende Smedeland 26B i Glostrup. Med erhvervelsen af de 3.684 m² har vi nu 3 ejendomme i området. Ejendommen ligger i et attraktivt område, hvor kommunen har spændende planer. Vi er meget glade og tilfredse med erhvervelsen. Tak til erhvervsmægler, Johnny Hallas, for din professionelle løsning af denne opgave´. Frank Buch-Andersen, CEO, Rent Estate A/S.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.