0

Find købere

Tjek salgsprisen

Investeringsejendomme

De senere års lave rente har gjort erhvervsejendomme til et attraktivt investeringsobjekt som alternativ til andre aktivklasser. Derfor er det vigtigt, at din mægler og rådgiver har den nødvendige viden og erfaring til at navigere i dette marked.

Hos danbolig Erhverv har vores erfarne mæglere alle arbejdet i lokalområdet i årevis, og du er dermed sikret kompetent rådgivning igennem hele processen ved salg og værdioptimering af din erhvervsejendom.

Vores rådgivning afsøger således først og fremmest mulighederne i investeringsejendommen på kort og lang sigt:

• Er det muligt at omlægge ejendommen fra erhverv til beboelse?
• Kan ejendommen ombygges for at sikre bedre udnyttelse eller skabe flere lejemål?
• Kan jorden udstykkes og noget sælges fra?
• Hvad er den nuværende og fremtidige markedsleje i området for boligejendomme?

De erfarne rådgivere fra danbolig Erhverv er alle rutinerede i at finde svarene på denne type spørgsmål og vores løfte er simpelt: Vi skaber grobund for det bedst mulige risikojusterede afkast, når du vil investere i ejendomme.

Salg af investeringsejendomme

Som erhvervsmægler er vores hovedopgave naturligvis at repræsentere sælger. Når du overvejer at give os et nyt opdrag, starter vi med at analysere markedsbehovene ud fra vores kendskab til lokalområdet. Herefter rådgiver vi om mulighederne for at værdioptimere din ejendom:

  • Er der uudnyttede byggemuligheder på grunden, og hvordan kan de i givet fald tilpasses efterspørgslen i det lokale område?
  • Er det muligt og relevant at omlægge fra erhverv til bolig?
  • Er der potentiale i en anderledes og bedre udnyttelse af kvadratmetrene?
  • Kan et nyt boligprojekt med fordel markedsføres til udlejning for senere at blive omdannet til ejer- eller andelsboliger?

Først herefter vurderer vi ejendommen og beslutter sammen med dig, hvordan den skal udvikles og markedsføres.

Vores lange erfaring og dybe kendskab til det lokale marked betyder imidlertid, at vi ofte ved, hvem der kan være relevante investorer til din ejendom. Nogle investorer giver os endda til opgave at finde investeringsmuligheder, der passer ind i deres eksisterende ejendomsporteføjle. Mange transaktioner finder derfor sted, uden at ejendommen når at blive annonceret på markedet.

Det betyder også, at du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i markedet for en ny investering til din portefølje. Vi er ofte vidende om muligheder, der ikke er offentligt kendte på markedet. Vi har bl.a. oparbejdet en særlig kompetence på salg af andelsboligforeninger og har et stort kendskab både til andelsboligforeninger, der overvejer salg, og til investorer, der ønsker at købe andelsboligforeninger til udlejning.

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg et af de erhvervscentre, der ligger i dit område.
ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.