0

Find købere

Tjek salgsprisen

Investeringsejendomme

De senere års lave rente har gjort erhvervsejendomme til et attraktivt investeringsobjekt som alternativ til andre aktivklasser. Derfor er det vigtigt, at din mægler og rådgiver har den nødvendige viden og erfaring til at navigere i dette marked.

Hos danbolig Erhverv har vores erfarne mæglere alle arbejdet i lokalområdet i årevis, og du er dermed sikret kompetent rådgivning igennem hele processen ved salg og værdioptimering af din erhvervsejendom.

Vores rådgivning afsøger således først og fremmest mulighederne i investeringsejendommen på kort og lang sigt:

• Er det muligt at omlægge ejendommen fra erhverv til beboelse?
• Kan ejendommen ombygges for at sikre bedre udnyttelse eller skabe flere lejemål?
• Kan jorden udstykkes og noget sælges fra?
• Hvad er den nuværende og fremtidige markedsleje i området for boligejendomme?

De erfarne rådgivere fra danbolig Erhverv er alle rutinerede i at finde svarene på denne type spørgsmål og vores løfte er simpelt: Vi skaber grobund for det bedst mulige risikojusterede afkast, når du vil investere i ejendomme.

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg et af de erhvervscentre, der ligger i dit område.

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Smedeland 26

  "Vi har købt den fuldt udlejede investeringsejendom beliggende Smedeland 26B i Glostrup. Med erhvervelsen af de 3.684 m² har vi nu 3 ejendomme i området. Ejendommen ligger i et attraktivt område, hvor kommunen har spændende planer. Vi er meget glade og tilfredse med erhvervelsen. Tak til erhvervsmægler, Johnny Hallas, for din professionelle løsning af denne opgave." Frank Buch-Andersen, CEO, Rent Estate A/S.

 • Solgt

  Bydammen 7

  "Salget af min ejendom i Ballerup via danbolig Erhverv foregik meget tilfredsstillende. Erhvervsmægler, Palle Andersen, er en rigtig god og behagelig mand, som har hjulpet mig bedst muligt med at finde en køber til ejendommen – effektivt og professionelt." Anders Lentz-Nielsen, sælger af Bydammen 7, Ballerup.

 • Solgt

  Industrivænget 6

  "Ved udlejningen af ca. 1.000 m2 box butik i erhvervsområde i Hillerød bistod danbolig Erhverv. Det var en positiv proces med en god dynamik og ikke mindst et tilfredsstillende, effektivt forløb. Erhvervsmægler, Dorthe Mills, formidlede udlejningen." Advokat, Jørgen Lillelund Olsen, K/S Industrivænget, Hillerød, udlejer af Industrivænget 6, Hillerød.

 • Solgt

  Bomose Alle 12

  "Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og processen omkring salget af vores bygning gennem danbolig Erhverv Hillerød. Erhvervsmægler Dorthe Mills og hendes team har været hurtige, direkte og yderst professionelle i deres kommunikation hvilket har givet stor tryghed og hertil kommer at de sikrede et tilfredsstillende og hurtigt salg." Mads Arentoft, sælger af Bomose Alle 12, Helsinge.

 • Solgt

  Langelands Plads 4, kl.

  "1000 tak for hjælpen til et hurtigt og effektivt ejendomssalg. Jeg var imponeret over Phillips smidige aftaler med mig, og med køberen, samt en hurtig købsaftale. Det kom lidt bag på mig at forløbet efter aftalens underskrivelse er mere komplekst end som så, så det var trygt at Michelle var den tålmodige tovholder der var brug for. Martin medvirkede til den gode ejendomssalgsoplevelse ved overdragelsesmødet."

 • Solgt

  Valby Langgade 49, st. th.

  "Hvis du går i salgstanker, vil jeg klart anbefale danbolig Erhverv. Yderst professionelle og behaglige, gennem hele salgsforløbet."

 • Solgt

  Nørre Farimagsgade 61, st. th.

  "Vi har været yderst tilfredse med danbolig Erhverv. Vi har været I tæt dialog med Phillip Adler som har stået til rådighed for os i alle henseende. Meget professionel håndtering af salg af butik som endte med et tilfredsstillende salg. Tusind tak, vil til hver en tid benytte mig af samarbejdet med Phillip Adler, danbolig Erhverv. "

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.