0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv - Erhvervscenter Syd

Skippergården, Buen 12, 1.
6000 Kolding
70 26 28 00
erhvervsyd@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv - Erhvervscenter Syd

Velkommen til danbolig Erhvervscenter Syd

Vi hos danbolig Erhvervscenter Syd sætter en ære i at varetage dine interesser inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi er eksperter, når det kommer til personlig rådgivning, og ønsker du en ærlig vurdering, er du landet det rette sted. Vi samarbejder med 6 andre centre rundt i landet, og vi har hele tiden fingeren på pulsen, hvilket gør, at vi kan give vores kunder et stort udbud og en omfattende viden omkring de nyeste tendenser. Derfor er vi i stand til at favne hele paletten af handler med udlejningsejendomme og handels- og investeringsejendomme.

Den personlige mægler
Vi sætter en dyd i at give vores kunder en god oplevelse, og vi arbejder med konceptet den personlige mægler. Den personlige kontakt og fokus på hver enkelt kunde er essentiel, hvilket vi mener skaber kontinuitet og effektivitet for alle parter. Vi ved, at alle former for salg og udlejning af erhverv er en tillidssag, og vi er derfor til rådighed for dig hele vejen. Du vil få en fast kontaktperson, som har den påkrævede viden til netop din sag.

Vi har et stort netværk, hvilket gør os i stand til at løse opgaver regionalt og nationalt, og vi ved, at der aldrig er to handler, der er ens, hvad enten det drejer sig om salg eller leje af en erhvervsejendom, et kontorlokale, en investeringsejendom, en boligudlejningsejendom eller en domicilejendom. Vi gør altid vores bedste for at rådgive og informere dig hele vejen igennem forløbet.

Din engagerede erhvervsmægler
Overvejer du at sælge en ejendom i trekantsområdet, hjælper vi gerne med en uforpligtende vurdering, og vi tilbyder salg og udlejning af alle typer erhvervsejendomme, blandt andet kontorejendomme, investeringsejendomme, lager- og produktionsejendomme og butiksejendomme. Vi kan også varetage udlejning af for eksempel et erhvervslokale eller erhvervslejemål, og vi er specialister i vurdering af alle typer erhvervsejendomme.

Vores mæglere har en bred vifte af spidskompetencer, og er du på jagt efter en udlejningsejendom til salg eller andre erhvervsejendomme, vil vi gøre vores bedste for at vise dig de ejendomme, der passer til dine behov, samt give dig den bedste vurdering og rådgivning.

Lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvordan vi hos danbolig Erhvervscenter Syd kan hjælpe dig godt igennem din ejendomshandel - hvad enten det er køb, leje eller salg.

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv - Erhvervscenter Syd
Skippergården, Buen 12, 1.
6000 Kolding
CVR: 30916271
Erhvervscenter Syd

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.