0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhvervscenter Syd A/S

Skippergården, Buen 12, 1.
6000 Kolding
70 26 28 00
erhvervsyd@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhvervscenter Syd A/S

Hos danbolig Erhvervscenter Syd arbejder vi med salg og formidling af erhvervsejendomme – lige fra udlejning af små butiks- og kontorlokaler til salg og udlejning af industri- og lagerlokaler samt domiciler og salg af investeringsejendomme.

Vi tilbyder også valuarydelser. Det kan være værdisætning af andelsboliger eller vurderingsopgaver til brug ved regnskabsaflæggelse, virksomhedssalg, skatteforhold mv. af alle typer erhvervsejendomme. danbolig Erhvervscenter Syd har autorisation som syns- og skønsmand.

Vi lægger stor vægt på at have en god personlig kontakt til hver enkelt kunde, og derfor vil du opleve, at du får en fast kontaktperson tilknyttet hele vejen igennem dit forløb hos os. Det sikrer kontinuitet og effektivitet.

Vi tager opfølgning og rapportering meget seriøst og informerer altid, grundigt og hyppigt vores kunder om udviklingen i deres sag og på ejendomsmarkedet i det hele taget.

danbolig Erhvervscenter Syd er etableret af danboligmæglere i Kolding, Vejle, Give, Fredericia, Børkop og Middelfart, og vi samarbejder med de øvrige danboligmæglere i området. De lokale boligmæglere fungerer som vores øjne og ører i det enkelte nærområde, hvilket sikrer, at vi har fingeren på pulsen med hensyn til blandt andet udbud, prissætning og tendenser. På den måde dækker vi hele Syd- og Sønderjylland. Vi har således et meget stort netværk.

danbolig Erhverv er en kæde af selvstændige ejendomsmæglere. Vi samarbejder om udvikling af edb, markedsføring, uddannelse og kvalitetsstyring, og har derigennem et netværk, hvor vi løser opgaver regionalt og nationalt. Vi samarbejder med Nordea.

Lige nu har vi 78 ejendomme til salg og leje

Se alle ejendomme

Her er vi

  • Solgt

    Gl. Landevej 14

Forretningsoplysninger

danbolig Erhvervscenter Syd A/S
Skippergården, Buen 12, 1.
6000 Kolding
CVR: 30916271

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.