0

Find købere

Tjek salgsprisen

Hov, siden findes ikke, men måske du finder det, du søgte, nedenfor.
Her har vi har samlet et udpluk af nogle af vores mest besøgte temaer.

Ønsker du at investere i fremtiden?

Hos danbolig Erhverv har vi et bredt udvalg af investeringsejendomme til salg. Start din investering i fremtiden her.

Læs mere

Leder du efter et erhvervslokale?

Vi formidler både lokaler og ejendomme til leje og køb, og til alle tænkelige formål. Find de rette rammer for din forretning her.

Læs mere

Få vurderet din ejendom

Overvejer du at sælge, udleje eller afstå din ejendom eller dit lejemål? Start med at tage kontakt til danbolig Erhverv.

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg et af de erhvervscentre, der ligger i dit område.

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Industrivænget 12B

  "Mægler gjorde lige, som han skulle, nemlig at varetage både sælgers og mine interesser, så alle parter var tilfredse med forhandlingen, som var præget af udlandsophold hos parterne og dermed store tidsforskelle. Dette fik mægler på bedste vis udvandet ved en hurtigt og effektiv forhandlingsproces." Malermester, Niels Ole Jensen, Malerfirmaet 10Kanten A/S.

 • Solgt

  Smedeland 26

  "Vi har købt den fuldt udlejede investeringsejendom beliggende Smedeland 26B i Glostrup. Med erhvervelsen af de 3.684 m² har vi nu 3 ejendomme i området. Ejendommen ligger i et attraktivt område, hvor kommunen har spændende planer. Vi er meget glade og tilfredse med erhvervelsen. Tak til erhvervsmægler, Johnny Hallas, for din professionelle løsning af denne opgave." Frank Buch-Andersen, CEO, Rent Estate A/S.

 • Solgt

  Bydammen 7

  "Salget af min ejendom i Ballerup via danbolig Erhverv foregik meget tilfredsstillende. Erhvervsmægler, Palle Andersen, er en rigtig god og behagelig mand, som har hjulpet mig bedst muligt med at finde en køber til ejendommen – effektivt og professionelt." Anders Lentz-Nielsen, sælger af Bydammen 7, Ballerup.

 • Solgt

  Industrivænget 6

  "Ved udlejningen af ca. 1.000 m2 box butik i erhvervsområde i Hillerød bistod danbolig Erhverv. Det var en positiv proces med en god dynamik og ikke mindst et tilfredsstillende, effektivt forløb. Erhvervsmægler, Dorthe Mills, formidlede udlejningen." Advokat, Jørgen Lillelund Olsen, K/S Industrivænget, Hillerød, udlejer af Industrivænget 6, Hillerød.

 • Solgt

  Bomose Alle 12

  "Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og processen omkring salget af vores bygning gennem danbolig Erhverv Hillerød. Erhvervsmægler Dorthe Mills og hendes team har været hurtige, direkte og yderst professionelle i deres kommunikation hvilket har givet stor tryghed og hertil kommer at de sikrede et tilfredsstillende og hurtigt salg." Mads Arentoft, sælger af Bomose Alle 12, Helsinge.

Kontakt din Erhvervsmægler

Vi får hele tiden nye, attraktive ejendomme. Så tag fat i et af vores erhverscentre og lad os hjælpe med at finde det, du leder efter, eller holde øje med markedet for dig.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.