0

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

19. mar. 2020

Vi står sammen om at passe på hinanden

I den aktuelle og alvorlige situation tager danbolig en række forholdsregler, så vi kan passe på hinanden og undgå smittespredning. Her på siden kan du finde svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med at købe og sælge ejendomme i den nuværende situation.


I danbolig følger vi myndighedernes anvisninger meget tæt for at passe bedst muligt på hinanden. Kædens erhvervsmæglere vil være fuldt ud tilgængelige og servicere kunderne, men fysiske møder vil blive påvirket i den kommende tid. Det vigtigste er, at vi passer på hinanden.

Holder I Åbent Hus?
Ja, men vi gør det lidt anderledes, end vi plejer. I lyset af den aktuelle situation vil vi den kommende tid ændre procedure og udelukkende afholde virtuelle Åbent Hus-arrangementer, hvor du via videostreaming kan sidde hjemme i sofaen og følge med rundt i ejendommen på din skærm. Det sikrer, at vi mindsker risikoen for smittespredning.

Tilbyder I fremvisninger af ejendomme?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. Fremvisninger kan i vid udstrækning klares digitalt, hvor vi streamer fra ejendommen efter aftale om tidspunkt med dig. På den måde kan du besigtige en ejendom uden at skulle forlade hjemmet. Vi tilbyder også fysiske fremvisninger, hvor vi sørger for, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler. Kontakt os for aftale om fremvisning tilpasset din situation.

Kan jeg få vurderet min ejendom?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. En vurdering kan foregå både digitalt og på klassisk manér – den beslutning er helt op til dig. Vi tilbyder en personlig løsning, der er tilpasset dine behov. Eksempelvis kan du via din telefon vise os rundt i din ejendom. Vi guider dig gennem det hele, så vi sikrer os, at vi får det fulde indtryk af ejendommen, som skal til for at lave en grundig vurdering. Vi kommer også meget gerne forbi og går en tur alene rundt om din ejendom, så vi kan fuldende vurderingen både inde og ude. Vi tilpasser os din situation og dine behov.

Har du et møde med os?
Vi er fuldt ud til rådighed og servicerer vores kunder, men vi er meget påpasselige og sørger for at passe på hinanden. Vores erhvervscentre holder åbent som normalt, men en del af vores medarbejdere vil i nogen grad arbejde hjemmefra på mail og telefon. Vi tager en ansvarlig og fornuftig tilgang til alle vores aftaler og møder med hinanden og vores kunder. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed. Du har altid mulighed for at ringe til din erhvervsmægler for at aftale nærmere.

Har I åbent eller lukket?
Vi har åbent, men du vil kunne opleve, at nogle af vores erhvervscentres døre er lukkede midlertidigt. Det er vigtigt, at vi sammen mindsker risikoen for smittespredning og passer bedst muligt på vores kunder og medarbejdere. Derfor har en række af vores erhvervscentre lukket dørene midlertidigt. 

I stedet kan du komme i kontakt med os via nedenstående alternativer:

  • Giv os et ring. Har du ikke allerede din lokale danbolig Erhvervs telefonnummer, så find det i menuen under "Find Erhvervscenter"
  • Hold møde med os online.
  • Skriv en mail, og vi aftaler nærmere om de behov eller spørgsmål, som du sidder inde med.

Jeg har brug for at komme i kontakt med min lokale danbolig Erhvervs-mægler – hvad gør jeg?
Du kan stadig komme i kontakt med alle vores erhvervscentre. Nogle steder gør vi det bare over telefonen eller computeren i stedet. Vi kan klare langt det meste, som vi normalt klarer ved et møde i erhvervscenteret - måske lige bortset fra kaffen.

Meget er ikke som det plejer at være i øjeblikket. Kan I stadig hjælpe mig?
Ring eller skriv til os. Vores ejendomsmæglere sidder klar til at hjælpe dig ved telefon og mail. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med det, du har brug for, så kontakt os på mail eller telefon. Læs eventuelt også spørgsmål og svar vedrørende Åbent Hus, fremvisninger og vurderinger her på siden.

Hold dig opdateret om myndighedernes retningslinjer
Vi anbefaler, at du holder dig opdateret  på www.coronasmitte.dk, hvor du kan læse mere om COVID-19, og hvad du kan gøre for at undgå smitte.

Vi opdaterer løbende denne side, hvis der kommer nye retningslinjer
Hvis myndighederne anviser om nye retningslinjer, der påvirker danbolig, opdaterer vi denne side.
Vi anbefaler derfor, at du besøger hjemmesiden igen, hvis du er i tvivl om vores opfordringer og anbefalinger.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.