0

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

25. sep. 2019

Optimal synergi mellem København og Nordsjælland

Erhvervscentret i København er overtaget af partnerkredsen i Hillerød sammen med Kenneth Engberg. Nu fortæller de om baggrunden, konstellationerne og visionen for de to centre.

©Shutterstock

©Shutterstock

Det nordsjællandske erhvervscenter i Hillerød fortsætter sine aktiviteter med Johnny Hallas, Dorthe Mills og Susanne Vang Pedersen i partnerkredsen og med deres veletablerede, kompetente team.

- Vores hold har mange forskellige kompetencer. Vi supplerer hinanden godt i teamet, hvor vi trækker på den brede erfaring, vi tilsammen besidder, forklarer Dorthe Mills og fortsætter:

Det er klart, at vi med det meget tætte samarbejde mellem Nordsjælland og København vil opnå en endnu bedre synergi

Dorthe Mills, indehaver, danbolig Erhverv Hillerød og København

- Det er klart, at vi med det meget tætte samarbejde mellem Nordsjælland og København vil opnå en endnu bedre synergi, der vil tilføre vores kunder merværdi. Uanset om det er salg, udlejning, vurdering, udvikling eller rådgivning, er vi klar til at hjælpe i et meget bredere område og med endnu bredere kompetencer end tidligere. Og med en dynamik, der vil afspejle sig, ikke alene i centrene, men også i vores vækstende kæde, slutter Dorthe Mills.

Erhvervscentret i København er overtaget af partnerkredsen i Hillerød sammen med Kenneth Engberg, som er et kendt ansigt i branchen med sine mange års erfaring fra danbolig-kæden i det københavnske marked. Kenneth Engberg har et indgående kendskab til ejendomsmarkedet i København, senest som partner i danbolig Erhverv København, hvor han nu er retur i den nye konstellation.

- Med Kenneths lokalkendskab tilfører han centret en solid styrke, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan løse opgaverne professionelt for vores kunder med det høje serviceniveau, som kunderne kender fra Nordsjælland. Dels fordi vi kender hinanden i forvejen og har arbejdet sammen i flere år og dels qua vores samlede, brede netværk og indsigt i markedet, forklarer erhvervsmægleren og fortæller, at danbolig Erhverv København inden længe præsenterer endnu en partner.

Endelig fremhæver begge partnere samarbejdet med kædens øvrige erhvervscentre.

–Vores forretninger er baseret på den personlige erhvervsmæglers netværk, uanset geografi. For det handler om, at vi tilbyder den bedste mægler på opgaven, og at vi sammen kan hjælpe vores kunder, afslutter erhvervsmæglerne i danbolig Erhverv.

danbolig Erhverv tæller nu i alt syv centre i Jylland og på Sjælland. De er placeret i København, Hillerød, Roskilde, Holbæk, Helsingør, Kolding og Aarhus

 

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.