0

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

04. sep. 2019

danbolig Erhverv udvider og præsenterer nye ejere

Oprustning hos danbolig Erhverv: Stærk ny ejerkreds indtager danboligs erhvervscentre i København og Roskilde og samtidig præsenteres et helt nyt erhvervscenter på Sjælland.

Per Bie, administrerende direktør i danbolig © danbolig

Per Bie, administrerende direktør i danbolig © danbolig

danbolig Erhverv har indgået aftale med de nye indehavere, der skal overtage kædens erhvervscentre i København og Roskilde. Samtidig slår en helt ny erhvervsmægler dørene op i Helsingør. Dermed fastholder danbolig Erhverv sin position på kernemarkederne, og med åbningen af et nyt center i Helsingør iværksættes samtidig en oprustning i ambitionen om at skabe vækst og udbredelse i hele landet.

- Siden opsigelsen af samarbejdet med Hald-koncernen tilbage i marts måned har vi søgt efter markedets mest kompetente folk til at videreføre danboligs erhvervscentre i København og Roskilde. Det er vi færdige med nu og er stolte af at præsentere de nye ejere og samtidig etableringen af et helt nyt erhvervscenter på Sjælland, siger danboligs administrerende direktør Per Bie.

- Vi er stolte over at kunne genåbne danbolig Erhverv på de vigtige markeder i hovedstaden og i Roskilde, og med etableringen i Helsingør får vi samlet set en endnu stærkere markedsposition og større rækkevidde i hovedstaden og Nordsjælland.

- Per Bie, adm. direktør i danbolig

danbolig Erhverv København

Erhvervscentret i København bliver overtaget af erhvervsmægler Kenneth Engberg sammen med nuværende danbolig-erhvervsmægler Johnny Hallas og hans partnere Dorthe Mills og Susanne Vang Pedersen fra danbolig Erhverv i Hillerød. Kenneth Engberg bliver daglig leder, og inden for den nærmeste fremtid præsenteres yderligere en brancheerfaren partner.

danbolig Erhverv Roskilde

I Roskilde overtager danbolig-mæglerne Nicolai Karhof og Tommy Behrendt Sørensen forretningen med erhvervsejendomme. Nicolai Karhof og Tommy Behrendt Sørensen er de nuværende ejere af danboligs tre privatboligforretninger i Roskilde og Lejre kommuner. I teamet indgår desuden erhvervsmæglerprofilen Henrik Grossmann, som kommer med 18 års erfaring fra branchen.

Invester i fremtiden: Se et bredt udvalg af investeringsejendomme

danbolig Erhverv Helsingør

I Helsingør åbnes et helt nyt erhvervscenter i tæt tilknytning og samarbejde med den nuværende privatboligmæglerforretning. Indehaverne af danbolig Erhverv i Helsingør bliver Kim Nielsen, Casper Nielsen og Michael Theilmann, som i dag ejer danboligs privatboligbutik i samme kommune.

- Vi er stolte over at kunne genåbne danbolig Erhverv på de vigtige markeder i hovedstaden og i Roskilde, og med etableringen i Helsingør får vi samlet set en endnu stærkere markedsposition og større rækkevidde i hovedstaden og Nordsjælland. Samtidig fortsætter vi vores ambition om at udvide erhvervsdelen af danbolig. Her har Helsingør længe været i kikkerten, og nu får vi et særledes ambitiøst og lokalkendt team i spidsen for det, siger Per Bie.

Offensiv strategi

Vi vil i stedet vokse organisk ved kombinationen af vores partnerskab med Nordea og en stærk lokalforståelse, faglighed og dyb indsigt i markedet

- Per Bie, adm. direktør i danbolig

danbolig Erhverv har en målsætning om større udbredelse, og den offensive strategi har de senere år gjort kæden til en af de hurtigst voksende erhvervsmæglere.

- I markedet som helhed har vi set en konsolidering, hvor især de store kæder sælger erhvervsmæglerdelen fra eller slår sig sammen. Vi vil i stedet vokse organisk ved kombinationen af vores partnerskab med Nordea og en stærk lokalforståelse, faglighed og dyb indsigt i markedet, forklarer administrerende direktør i danbolig Per Bie.

Med etableringen i Helsingør har danbolig Erhverv nu syv centre i Jylland og på Sjælland. De er placeret i København, Hillerød, Roskilde, Holbæk, Helsingør, Kolding og Aarhus.

Connect: Hold dig orienteret om danbolig Erhverv på LinkedIn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.