0

Find købere

Tjek salgsprisen

Erhvervsejendomme

I over 20 år har danbolig Erhverv aktivt rådgivet på det danske marked for erhvervsejendomme. Få kender markedet bedre, og vi har dybe kernekompetencer inden for salg, leje og afståelse af alt fra butikker til kontorbygninger, lagerfaciliteter, butikscentre, produktionshaller og restaurationslokationer.

Efter grundig analyse af ejendommen og dens potentiale kommer vi med et oplæg til salgsplan og markedsføring, inklusiv en realistisk værdiansættelse. Dermed afstemmer vi sælgers forventninger og sikrer, at der i salgsprocessen altid ligger solid viden samt analyse til grund for alle beslutninger. 

Vi er eksperter i ejendomsmarkedet omkring alle vores lokationer, så ud over de ejendomme vi har til salg, har vi også altid kendskab til en række ejendomme, der ikke officielt er på markedet endnu, men som kan købes af den rette. Hvert eneste år faciliterer vi således en lang række off-market muligheder, og vi er eksperter i at håndtere netop denne type processer.

Hos danbolig Erhverv finder vi en handlekraftig køber via en professionel personlig proces og opnår den bedst mulige pris til en tilfreds sælger.

Salg af erhvervsejendomme

Salg, leje og afståelse af erhvervsejendomme er en kernekompetence for os – uanset om der er tale om butikker, kontorer, produktion eller lager- og logistiklokaler.
Før vi sætter din ejendom på markedet, gennemgår vi dit driftsbudget med henblik på at identificere potentielle besparelser og mulige nye indtægter:

Får du en leje svarende til markedsmulighederne i området?
Hvordan bør lejen fremtidigt reguleres?
Er der uudnyttede lokaler, der har et udlejningsmæssigt potentiale?

Kontakt os også gerne, hvis du har brug for et nyt domicil, butikslokaler, mere lagerplads eller andet. Ofte kender vi markedet i vores område så godt, at vi kan hjælpe dig, selv om vi ikke har et opdrag på hylden her og nu, der modsvarer dit behov.

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg et af de erhvervscentre, der ligger i dit område.
ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.