0

Find købere

Tjek salgsprisen

Pressekontakt

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommenterer gerne både analyser, cases og markedet generelt.

Signe Poulsen
Presse- og kommunikationsansvarlig

Mobil: 31 233 263
Send e-mail

signe_240px

Vil du være en del af danbolig Erhverv?

Vi leder altid efter initiativrige erhvervsmæglere, der har lyst til at blive en del af vores kæde. Enten til nye centre eller når der er generationsskifte i de eksisterende. Skriv lidt om dig selv og hvilket område, du er interesseret i – så tager vi en snak om mulighederne.

Per Bie
Adm. dir.

Send e-mail

Har du ris, ros eller gode forslag?

Vores service kan ikke blive for god. Derfor håber vi, at du aldrig tøver med at kontakte os, hvis du har ris, ros eller gode forslag til, hvordan vi kan blive en endnu bedre erhvervsmægler for dig.

Har du opdaget fejl eller mangler på vores hjemmeside, bliver vi meget taknemmelige, hvis du melder dem til os. Kopier evt. adresselinjen fra browseren og sæt den ind i beskeden. Forslag til forbedringer vil løbende indgå i udviklingen af hjemmesiden, men vi kan ikke love at tilgodese alle henvendelser.

Send de generelle spørgsmål afsted til hovedkontoret

På danboligs hovedkontor udvikler vi alle de landsdækkende kampagner og hele vores hjemmeside. Har du spørgsmål af generel art, er det derfor på hovedkontoret, du finder svar på dem.

Skriv til hovedkontoret eller send ris og ros

Ledelsen i danbolig

Per Bie
Adm. dir. 

Send e-mail

AnneMette_240px

Anne Mette Koch
Kommerciel chef

Send e-mail

Birte_240px

Birte Friis
Juridisk chef

Send e-mail

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.