0

Find købere

Tjek salgsprisen

Få vurderet din ejendom

Overvejer du at sælge, udleje eller afstå din ejendom eller dit lejemål? Start med at tage en uforpligtende kontakt til danbolig Erhverv.  

Vi har mere end 20 års erfaring med formidling af erhvervsejendomme i dit lokalområde – og vi ved, hvad købere og investorer er på udkig efter. Det betyder, kort sagt, at du har de bedste forudsætninger for at opnå et profitabelt resultat, når du allierer dig med os.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Pressekontakt

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommenterer gerne både analyser, cases og markedet generelt.

Signe Poulsen
Presse- og kommunikationsansvarlig

Mobil: 31 23 32 63
Send e-mail

signe_240px

Vil du være en del af danbolig Erhverv?

Vi leder altid efter initiativrige erhvervsmæglere, der har lyst til at blive en del af vores kæde. Enten til nye centre eller når der er generationsskifte i de eksisterende. Skriv lidt om dig selv og hvilket område, du er interesseret i – så tager vi en snak om mulighederne. Du er også velkommen til at ringe til vores administrerende direktør Per Bie.

Per Bie
Adm. dir.

Mobil: 20 15 10 00
Send e-mail

per_240px

Har du ris, ros eller gode forslag?

Vores service kan ikke blive for god. Derfor håber vi, at du aldrig tøver med at kontakte os, hvis du har ris, ros eller gode forslag til, hvordan vi kan blive en endnu bedre erhvervsmægler for dig.

Har du opdaget fejl eller mangler på vores hjemmeside, bliver vi meget taknemmelige, hvis du melder dem til os. Kopier evt. adresselinjen fra browseren og sæt den ind i beskeden. Forslag til forbedringer vil løbende indgå i udviklingen af hjemmesiden, men vi kan ikke love at tilgodese alle henvendelser.

Send de generelle spørgsmål afsted til hovedkontoret

På danboligs hovedkontor udvikler vi alle de landsdækkende kampagner og hele vores hjemmeside. Har du spørgsmål af generel art, er det derfor på hovedkontoret, du finder svar på dem.

Skriv til hovedkontoret eller send ris og ros

Ledelsen i danbolig

per_240px

Per Bie
Adm. dir. 

Direkte: 38 40 04 01
Mobil: 20 15 10 00
Send e-mail

AnneMette_240px

Anne Mette Koch
Kommerciel chef

Direkte: 38 400 402
Mobil: 30 33 95 29
Send e-mail

Birte_240px

Birte Friis
Juridisk chef

Mobil: 61 72 55 40
Send e-mail

Rune_240px

Rune Dalsgaard Nielsen
Finance Manager

Direkte: 38 400 421
Send e-mail

Billede_på_vej_240px

Gitte Elkær
IT Delivery Manager

Direkte: 38 400 400
Mobil: 31 26 37 48
Send e-mail

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.