Afdelingsbillede

danbolig Erhverv Roskilde

Hersegade 4
, 4000 Roskilde
Åbningstider
Lørdag Efter aftale
LørdagEfter aftale
SøndagEfter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag09:00 - 17:00
Onsdag09:00 - 17:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 15:00

Velkommen hos danbolig Erhverv Roskilde

En dynamisk erhvervsmægler med stort bagland og lokalt netværk.

Geografisk dækker vi Roskilde, Køge, Jyllinge, Viby Sjælland, Svogerslev, Gundsømagle, Vindinge, Vordingborg, Gadstrup, Ågerup, Veddelev og Vor Frue, Borup, Ejby, Bjæverskov, Ringsted, Benløse men også Sydsjælland, Lolland og Falster og byerne Rødby, Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov m.fl.

Markedet for b.la. erhvervsejendomme, handelsværdier i salgsager eller valuarvurderinger til andelsboligforeninger er komplekst og aktuelt præget af høj aktivitet. Derfor bør du stille store krav til dine rådgivere, eller skal du for eksempel skal sælge din forretning eller butik, dit virksomhedsdomicil, søger indsigt om investeringsejendomme eller overvejer et ejendomsudviklingsprojekt.

Vi yder rådgivning til alle opgaver, lige fra forhandling af erhvervslejekontrakter, værdiansættelser, markedslejevurdering og vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme til køb og sammensætning af porteføljer.

I over 20 år har vi hos danbolig Erhverv rådgivet danske og udenlandske virksomheder i alle former for ejendomstransaktioner m.v., og med vores landsdækkende netværk af betroede erhvervsmæglere samt vores stærke boligbrand, kan vi hjælpe med alle typer af sager som b.la.

• Rådgivning om projektudvikling og muligt projektsalg – både af grunde og eksisterende ejendomme

• Rådgivning i forbindelse med generationsskifte

• Uvildige valuarvurderinger i forbindelse med bl.a. regnskabsaflæggelse, generationsskifte, belåning og med henblik på at foretage relevante omlægninger

• Vurderinger af andelsboliger – herunder valuarvurderinger

• Årsvurderinger

Vores kompetencer spænder bredt, men med vægt på udlejning af kontor, restauration og butikslejemål i alle størrelser, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder men ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger af b.la. andelsboliger samt vurdering af erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder.

Vores samarbejde med Nordea giver adgang til kompetent finansiel rådgivning og det dybe lokale kendskab hos vores ansatte sikrer dig en korrekt og præcis værdiansættelse.

Din sag bliver altid ledet af vores meget erfarne mæglere, hvilket sikrer personligt fokus på netop din sag. Hos danbolig Erhverv er du aldrig bare en klient, men altid en samarbejdspartner.

En lokal erhvervsmægler med et stort bagland

Når du samarbejder med danbolig Erhverv, får du altid én ansvarlig, faglig kompetent og tilgængelig personlig mægler. Din mægler kan selvstændigt tage hurtige beslutninger og trækker på specialisterne i vores bagland, når vi har behov for at supplere vores egne kompetencer.

Har din virksomhed en opgave, som du ønsker, at danbolig Erhverv skal løse for dig, eller ønsker du et uforpligtende møde om dine muligheder omkring en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Følg også med her

Nysgerrig på din ejendoms værdi?

Få en gratis vurdering hos danbolig Erhverv Roskilde

Indtast dine kontaktdetaljer og adressen på ejendommen, der skal vurderes - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Teamet

Hos danbolig Erhverv Roskilde spænder vores kompetencer bredt med vægt på udlejning af kontor, restauration og butikslejemål i alle størrelser, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele samt erhvervsejerlejligheder, og ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger af andelsboligforeninger samt vurdering af erhvervsandele.

Vis mæglerinformation
Kenneth Engberg
Partner
Diplomvaluar & Ejendomsmægler MDE
Vis mæglerinformation
Per Møller
Erhvervsmægler, Cand.merc.(jur), DiplomValuar
Vis mæglerinformation
Claus Engberg
Driftsdirektør, Erhvervsmægler, HD
Vis mæglerinformation
Phillip Adler
Associeret Partner, Erhvervsmægler
Vis mæglerinformation
Michelle Jansen
Administration
Vis mæglerinformation
Samantha Maria Molz
Erhvervsmægler
Cand. merc. aud.
Vis mæglerinformation
Cecilie Grandjean
Finansbachelor stud, Studentermedhjælp

##heading##

##contentText##

Det siger vores kunder

1/1
Solgt
Solgt

”Tak for hjælpen med salget af Vinkældertovet 4 i Faxe. Som sælger af ejendommen har det været en god og tryg oplevelse at have Per og danbolig Erhverv Roskilde som mægler.”

Vinkældertorvet 4, 4640 Faxe

Få besked før alle andre lorem ipsum

Skuffesagerne går som varmt brød i øjeblikket – skriv dig op i vores køberkartotek og vær blandt de første, der får besked om nye boliger.

Tilmeld købertartotek

Forretningsoplysninger

Samarbejdspartnere