0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv Roskilde

Hersegade 4
4000 Roskilde
77 88 20 20
erhverv.roskilde@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv Roskilde

+45 77 88 20 20

danbolig Erhverv er en landsdækkende erhvervsmægler med erhvervscentre fordelt rundt i Danmark.

Geografisk dækker vi Roskilde, Køge, Jyllinge, Viby Sjælland, Svogerslev, Gundsømagle, Vindinge, Vordingborg, Gadstrup, Ågerup, Veddelev og Vor Frue, Borup, Ejby, Bjæverskov, Ringsted, Benløse men også Sydsjælland, Lolland og Falster og byerne Rødby, Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov m.fl.

Markedet for b.la. erhvervsejendomme, handelsværdier i salgsager eller valuarvurderinger til andelsboligforeninger er komplekst og aktuelt præget af høj aktivitet. Derfor bør du stille store krav til dine rådgivere, eller skal du for eksempel skal sælge din forretning eller butik, dit virksomhedsdomicil, søger indsigt om investeringsejendomme eller overvejer et ejendomsudviklingsprojekt.

Vi yder rådgivning til alle opgaver, lige fra forhandling af erhvervslejekontrakter, værdiansættelser, markedslejevurdering og vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme til køb og sammensætning af porteføljer.

I over 20 år har vi hos danbolig Erhverv rådgivet danske og udenlandske virksomheder i alle former for ejendomstransaktioner m.v., og med vores landsdækkende netværk af betroede erhvervsmæglere samt vores stærke boligbrand, kan vi hjælpe med alle typer af sager som b.la.

• Rådgivning om projektudvikling og muligt projektsalg – både af grunde og eksisterende ejendomme

• Rådgivning i forbindelse med generationsskifte

• Uvildige valuarvurderinger i forbindelse med bl.a. regnskabsaflæggelse, generationsskifte, belåning og med henblik på at foretage relevante omlægninger

• Vurderinger af andelsboliger – herunder valuarvurderinger

• Årsvurderinger

Vores kompetencer spænder bredt, men med vægt på udlejning af kontor, restauration og butikslejemål i alle størrelser, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder men ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger af b.la. andelsboliger samt vurdering af erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder.

Vores samarbejde med Nordea giver adgang til kompetent finansiel rådgivning og det dybe lokale kendskab hos vores ansatte sikrer dig en korrekt og præcis værdiansættelse.

Din sag bliver altid ledet af vores meget erfarne mæglere, hvilket sikrer personligt fokus på netop din sag. Hos danbolig Erhverv er du aldrig bare en klient, men altid en samarbejdspartner.

En lokal erhvervsmægler med et stort bagland

Når du samarbejder med danbolig Erhverv, får du altid én ansvarlig, faglig kompetent og tilgængelig personlig mægler. Din mægler kan selvstændigt tage hurtige beslutninger og trækker på specialisterne i vores bagland, når vi har behov for at supplere vores egne kompetencer.

Har din virksomhed en opgave, som du ønsker, at danbolig Erhverv skal løse for dig, eller ønsker du et uforpligtende møde om dine muligheder omkring en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Her er vi

Det siger vores kunder

  • Solgt

    Vinkældertorvet 4

    ”Tak for hjælpen med salget af Vinkældertovet 4 i Faxe. Som sælger af ejendommen har det været en god og tryg oplevelse at have Per og danbolig Erhverv som mægler.”

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv Roskilde
Hersegade 4
4000 Roskilde
CVR: 43117130
Erhverv Roskilde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.