Afdelingsbillede

danbolig Erhverv København

Øster Farimagsgade 6. st.
, 2100 København Ø
Åbningstider

Velkommen hos danbolig Erhverv København

En dynamisk erhvervsmægler med stort bagland og lokalt netværk i København og Storkøbenhavn.

Geografisk dækker vi hele Storkøbenhavn og områderne/byerne Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Taastrup, Tårnby og Vallensbæk.

Markedet for b.la. erhvervsejendomme, handelsværdier i salgsager eller valuarvurderinger til andelsboligforeninger er komplekst og aktuelt præget af høj aktivitet. Derfor bør du stille store krav til dine rådgivere, eller skal du for eksempel skal sælge din forretning eller butik, dit virksomhedsdomicil, søger indsigt om investeringsejendomme eller overvejer et ejendomsudviklingsprojekt.

Vi yder rådgivning til alle typer erhvervsopgaver, lige fra forhandling af erhvervslejekontrakter, værdiansættelser, markedslejevurdering og vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme til køb og sammensætning af porteføljer.

I over 20 år har vi hos danbolig Erhverv rådgivet danske og udenlandske virksomheder i alle former for ejendomstransaktioner m.v., og med vores landsdækkende netværk af betroede erhvervsmæglere samt vores stærke boligbrand, kan vi hjælpe med alle typer af sager som b.la.

• Rådgivning om projektudvikling og muligt projektsalg – både af grunde og eksisterende ejendomme

• Rådgivning i forbindelse med generationsskifte

• Uvildige valuarvurderinger i forbindelse med bl.a. regnskabsaflæggelse, generationsskifte, belåning og med henblik på at foretage relevante omlægninger

• Vurderinger af andelsboliger – herunder valuarvurderinger

• Årsvurderinger

Vores kompetencer spænder bredt, men med vægt på udlejning af kontor, restauration og butikslejemål i alle størrelser, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder men ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger af b.la. andelsboliger samt vurdering af erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder.

Vores samarbejde med Nordea giver adgang til kompetent finansiel rådgivning og det dybe lokale kendskab hos vores ansatte sikrer dig en korrekt og præcis værdiansættelse. Din sag bliver altid ledet af vores meget erfarne mæglere, hvilket sikrer personligt fokus på netop din sag. Hos danbolig Erhverv er du aldrig bare en klient, men altid en samarbejdspartner.

En lokal dynamisk erhvervsmægler med et stort bagland og netværk.

Når du samarbejder med danbolig Erhverv, får du altid én ansvarlig, faglig kompetent og tilgængelig personlig mægler. Din mægler kan selvstændigt tage hurtige beslutninger og trækker på specialisterne i vores bagland, når vi har behov for at supplere vores egne kompetencer.

Har din virksomhed en opgave, som du ønsker, at danbolig Erhverv skal løse for dig, eller ønsker du et uforpligtende møde om dine muligheder omkring en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Følg også med her

Nysgerrig på din ejendoms værdi?

Få en gratis vurdering hos danbolig Erhverv København

Indtast dine kontaktdetaljer og adressen på ejendommen, der skal vurderes - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Teamet

Hos danbolig Erhverv København spænder vores kompetencer bredt med vægt på udlejning af kontor, restauration og butikslejemål i alle størrelser, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele samt erhvervsejerlejligheder, og ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger af andelsboligforeninger samt vurdering af erhvervsandele.

Vis mæglerinformation
Kenneth Engberg
Partner
Diplomvaluar & Ejendomsmægler MDE
Vis mæglerinformation
Per Møller
Erhvervsmægler, Cand.merc.(jur), DiplomValuar
Vis mæglerinformation
Phillip Adler
Associeret Partner, Erhvervsmægler
Vis mæglerinformation
Claus Engberg
Driftsdirektør, Erhvervsmægler, HD
Vis mæglerinformation
Michelle Jansen
Administration
Vis mæglerinformation
Samantha Maria Molz
Erhvervsmægler
Cand. merc. aud.
Vis mæglerinformation
Cecilie Grandjean
Finansbachelor stud, Studentermedhjælp

##heading##

##contentText##

Det siger vores kunder

1/4
Solgt
Solgt

"1000 tak for hjælpen til et hurtigt og effektivt ejendomssalg. Jeg var imponeret over Phillips smidige aftaler med mig, og med køberen, samt en hurtig købsaftale. Det kom lidt bag på mig at forløbet efter aftalens underskrivelse er mere komplekst end som så, så det var trygt at Michelle var den tålmodige tovholder der var brug for. Martin medvirkede til den gode ejendomssalgsoplevelse ved overdragelsesmødet."

Langelands Plads 4, kld.., 2000 Frederiksberg
Solgt
Solgt

"Hvis du går i salgstanker, vil jeg klart anbefale danbolig Erhverv København. Yderst professionelle og behaglige, gennem hele salgsforløbet."

Valby Langgade 49, st.. th., 2500 Valby
Solgt
Solgt

"Vi har været yderst tilfredse med danbolig Erhverv København. Vi har været I tæt dialog med Phillip Adler som har stået til rådighed for os i alle henseende. Meget professionel håndtering af salg af butik som endte med et tilfredsstillende salg. Tusind tak, vil til hver en tid benytte mig af samarbejdet med Phillip Adler, danbolig Erhverv København. "

Nørre Farimagsgade 61, st.. th., 1364 København K
Solgt
Solgt

"Vi er en lille andelsboligforening, som har haft stor glæde af danbolig Erhverv København i forbindelse med udlejning af vores kontorlokaler. I forløbet blev vi præsenteret for mulige lejere, hvor danbolig Erhverv København analyserede fordele og ulemper, og stod for udformning og forhandling af lejekontrakt. I sidste ende fandt danbolig Erhverv København de helt rette lejere til os, præcis som vi havde ønsket os."

Forchhammersvej 15, st.. tv., 1920 Frederiksberg C

Få besked før alle andre lorem ipsum

Skuffesagerne går som varmt brød i øjeblikket – skriv dig op i vores køberkartotek og vær blandt de første, der får besked om nye boliger.

Tilmeld købertartotek

Forretningsoplysninger

Samarbejdspartnere