0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Ørstedsvej 8, st.
8660 Skanderborg

NYHED
Type Kontor
Udbudsform Leje
Årlig leje 285.600
Sagsnummer 90200173461
Etageareal 272 m²

Eksklusivt kontor i nyopført bygning ved E45

Introduktion
TT System, som er totalentreprenør med speciale i opførelse og indretning af butikker og kontorer, er i gang med at opføre et nyt domicil i høj kvalitet til eget brug med forventet færdiggørelse ved årsskiftet 2021/2022. I bygningens stueetage indrettes et selvstændigt lejemål bestående af eksklusive kontorlokaler med henblik på udlejning. Lokalerne er beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Skanderborg syd for Aarhus og vil være ideelle for alle virksomheder indenfor de liberale erhverv, der vægter nærhed til motorvejen højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende på Ørstedsvej i Skanderborg ved Motorvej E45 under ét minuts kørsel til motorvejsafkørslen Stilling/Skanderborg N. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med bl.a. McDonald's og Dansk IngeniørService som nærmeste naboer. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 15 min., mens Skanderborg midtby nås indenfor 5 minutter. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder med busforbindelse til bl.a. Aarhus og Skanderborg ca. 1,5 km. fra ejendommen.

Beskrivelse
Lejemålet på 272 m² udgør en selvstændig del af en større og præsentabel ejendom på i alt ca. 1.000 m², som pt. er under opførelse som nyt domicil for virksomheden TT System. Ejendommen bliver opført i høj kvalitet i gedigne, men også miljøbevidste materialer, hvor eksempelvis facaderne på kontorbygningen mures op i genanvendte mursten med lavere Co2 aftryk til følge.

Lejemålet er beliggende i bygningens stueetage og får selvstændig indgang. Kontoret bliver indrettet som et åbent kontormiljø med adgang til to separate kontorer, et "stillerum" samt et større mødelokale. Det åbne miljø adskilles fra de øvrige dele af lejemålet med skillevægge i glas. Herudover etableres en lækker kantine med Svane køkken, som får udgang til egen overdækket terrasse. Hertil forefindes en garderobe i forbindelse med lejemålets toiletfaciliteter, som får berøringsfrie armaturer i messing. Endelig forefindes et printer-/ kopirum.

Kontorerne får god loftshøjde og forsynes med et bredt vinduesbånd isat facaden med kig til grønne omgivelser og en lille sø. Gulvene belægges med flotte tæppefliser, og lofterne bliver akustiklofter med opsat grundbelysning. Kontorerne forsynes endvidere med luftskifte, hvilket sikret et godt indeklima. Lejemålet forberedes for fibernet.

Den fælles parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Åbent hus

Ørstedsvej 8, st., 8660 Skanderborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne ejendom

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Ørstedsvej 8, st.
8660 Skanderborg

NYHED

Type Kontor
Udbudsform Leje
Årlig leje 285.600
Sagsnummer 90200173461
Etageareal 272 m²
Årlige driftsudgifter 21.704
 • Hent prospekt
 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler

Vil du have adgang til vores off-market-sager?

danbolig Erhverv råder over en række investeringsejendomme, som kun handles off market.
Se udvalget - og kontakt danbolig Erhverv, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Se off-market-sager

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Mads Thomsen

Mads Thomsen
Senior Erhvervsmægler, cand. merc. aud.
Telefon: 31594258

danbolig Erhverv Aarhus
Banegårdspladsen 11, 4.
8000 Aarhus C

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.