0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Hovedgaden 42
3460 Birkerød

Type Investeringsejendom
Udbudsform Salg
Etageareal 1.533 m²
Kontantpris 33.300.000
Forrentningspct. 5,25%

Gedigen butiksejendom med atrraktive lejere og bedste placering i Birkerød

Ejendommen er beliggende centralt i Birkerød, Rudersdal kommune, som er en af landets rigeste kommuner, og som har et stort opland af købe-stærke borgere.

Beliggenheden er Birkerøds bedste: I gågaden med kun få minutters gang til tog og bus, nær ved flere andre supermarkeder. Koncentreret i dette område er derudover byens apotek, caféer, restauranter og detail-butikker med bl.a. dame- og herretøj, brugskunst, isenkram, cykler, blomster, boghandel, renseri, take-away samt diverse frisører, skønhedsklinikker m.v.

Ejendommen er endvidere beliggende direkte til Majpladsen, som er byens smukke "Torv", hvor Farumhus Konditori har udeservering ligesom Birkerød Kro, Café Alex, Vogelius og andre. Det er også her byens juletræ hvert år er samlingspunkt for Birkerød Borgerne, når det tændes af borgmesteren.

Beliggenheden er den "rigtige" ende af gågaden, med flest forbipasserende samt gode parkeringsforhold. Der forefindes også en del kontorer, klinikker og beboelse i etagerne over Hovedgadens butikker, ligesom der er store tilstødende områder med bibliotek, skole, idrætshal og etageejendomme til beboelse.

Butikkerne:
Ejendommens største hovedlejer er IRMA v. Coop Danmark A/S. Irma-butikken er en stor Irma på 1.173 m2, nyindrettet i 2016 med butikskædens nyeste indretnings koncept - lyst og lækkert. Irmas varesortiment ligger i den øvre del af behovspyramiden, passende til det høje indkomstniveau i området og tilpasset livsmønstret i området præget af stadig flere højt uddannede mennesker med en travl arbejdsdag.

Den anden hovedlejer er Farumhus Konditori med 280 m2, også nyindrettet i 2016 og beliggende med store vinduespartier ud mod Majpladsen. Farumhus Konditori er en moderne bagerkæde i vækst, p.t. med i alt 15 udsalgssteder, primært beliggende i Nordsjælland. Forretningen i Birkerød er en af kædens største med både butikssalg og cafésalg. Der er 60 siddepladser indendørs og 25 siddepladser udendørs på byens smukkeste sted Majpladsen. I caféen betjenes det store og voksende klientel, der også har tid i dagens løb.

De to butikker står i åben forbindelse i form af et fælles, stort og lyst ankomstområde, hvortil der er adgang fra gaden og fra p-kælderen via stort trappeparti med glaselevator.

Ejendommens tredje lejer er NS Interiør ApS, beliggende på 1. sal med adgang via Irmas varegård. Der er 175 m2 showroom og kontor. Virksomheden sælger individuelle skabs- og opbevaringsløsninger. Spidskompetencen er tilpassede kvalitetsløsninger i eksisterende boliger. Kundekredsen er primært boligejere i Nordsjælland, der efter nogle års ejerskab ønsker at opgradere boligens skabs- og opbevaringsforhold.

Ejendommen:
Ejendommen fremtræder særdeles velholdt og præsentabel. Den er opført i 1981 i røde mursten med rødt tegltag. Der er butikker i gadeplan, boliger på 1. sal og 26 kunde p-pladser i kælder.

P-kælderen er lys og med åben adgang i terrænniveau via Hængekøjen på ejendommens bagside. Herfra er der også adgang til boligerne ovenpå, butikkernes varegård og der er yderligere ca. 17 + 20 p-pladser i terræn.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder, med i alt 9 ejerlejligheder, fordelt på 3 butiksejerlejligheder og 6 beboelsesejerlejligheder. Det samlede areal udgør 2.300 m², hvoraf den her omhandlede ejerlejlighed nr. 1, udgør 1.533 m². Fordelingstallet for ejerlejlighed 1 er 667/1000.

Potentiale:
Det fremgår af ejerforeningens vedtægter, at butiksejerlejlighederne 1, 2 og 3, har mulighed for udstykning af den sydlige del af loftsarealerne til 1 eller flere selvstændige ejerlejligheder.

Endvidere fremgår det af deklaration af 4.5.1999, at Ejerlejlighed 1, har brugsret til kælderrum/tidligere sikringsrum 243 m². Adgang fra parkeringskælder. Arealet ligger ubenyttet hen og kan evt. udlejes.

Henvendelse om sagen til:Erhvervsmægler Lisbeth Spindler på tlf. 26128120 eller e-mail: lisbeth.spindler@danbolig.dk

Åbent hus

Hovedgaden 42, 3460 Birkerød

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne ejendom

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Hovedgaden 42
3460 Birkerød

Type Investeringsejendom
Udbudsform Salg
Etageareal 1.533 m²
Kontantpris 33.300.000
Forrentningspct. 5,25%
Sagsnummer 94500011459
Grundareal 2.550 m²
Energimærke E
Årlig lejeindtægt 2.103.606
Anvendelse
Enhed til detailhandel 1533 m²
 • Hent prospekt
 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
Anvendelse
Enhed til detailhandel 1533 m²

Vil du have adgang til vores off-market-sager?

danbolig Erhverv råder over en række investeringsejendomme, som kun handles off market.
Se udvalget - og kontakt danbolig Erhverv, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Se off-market-sager

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Lisbeth Spindler

Lisbeth Spindler
Erhvervsmægler
Telefon: 7022 8595

danbolig Erhverv Hillerød
Helsingørsgade 41 A
3400 Hillerød

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.