0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

P.O. Pedersens Vej 14D
8200 Aarhus N

Type Grund
Udbudsform Salg
Kontantpris 15.995.000
Sagsnummer 90200172847
Grundareal 19.841 m²

Synlig erhvervsgrund i Skejby

Introduktion
Synlig erhvervsgrund på ca. 20.000 m² beliggende i et attraktivt erhvervskvarter i Skejby i det nordlige Aarhus tæt på Djurslandmotorvejen/ E45 sælges. Ifølge byplanvedtægten for området er grunden udlagt til industri- og værkstedsvirksomhed, oplag samt tilknyttet forretningsvirksomhed. Det bebyggede areal må udgøre 50 % af grundarealet, mens bygningens rumfang højest må udgøre 3 m³ pr. m² nettogrundareal.

Beliggenhed
Grunden er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Skejby i den nordlige del af Aarhus på en synlig hjørnegrund ud til rundkørslen på hjørnet af P.O. Pedersens Vej og Skejby Nordlandsvej. Ejendommen ligger med kun 3 km. til Djurslandmotorvejen og 5,5 km. til Motorvej E45 ved motorvejsafkørslen Aarhus N. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen, herunder såvel midtbyen som havnen. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.

Beskrivelse
Anvendelsen for grundens areal er reguleret i tillæg til byplanvedtægt nr. 10 for Aarhus Kommune. Det fremgår heraf, at området er udlagt til industri-, og værkstedsvirksomhed, oplag samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende virksomheder, eller som naturligt finder plads i industriområdet.

Der må kun opføres bygninger til de nævnte formål. Dog kan byrådet tillade, at der opføres eller indrettes enkelte boliger for de til virksomhederne knyttede personer, såsom indehaver, bestyrer, portner eller lignende.

Bygningernes rumfang må for den enkelte ejendom ikke overstige 3 m³ pr. m² nettogrundareal, og det bebyggede areal må højest udgøre 50 % af grundarealet.

Bygninger skal holdes mindst 5 meter fra skel mod anden grund.

Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må være hævet mere end 10 meter over det omgivende terræn. Såfremt særlige hensyn til virksomhedernes indretning eller drift nødvendiggør det, kan byrådet tillade, at en bygning eller dele heraf opføres i større højde.

Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes.

I vedtægtsområdet må ingen grund udstykkes med mindre grundstørrelse end 10.000 m² og mindre facadelængde end 80 meter. Magistratens 2. afdeling kan, hvor særlige forhold gør sig gældende, meddele dispensation til udstykning af parceller med mindstegrundstørrelse 3.000 m² og mindste facadelængde 30 meter.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om denne grund kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen - mobil 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Åbent hus

P.O. Pedersens Vej 14D, 8200 Aarhus N

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne ejendom

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

P.O. Pedersens Vej 14D
8200 Aarhus N

Type Grund
Udbudsform Salg
Kontantpris 15.995.000
Sagsnummer 90200172847
Grundareal 19.841 m²
 • Hent prospekt
 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler

Vil du have adgang til vores off-market-sager?

danbolig Erhverv råder over en række investeringsejendomme, som kun handles off market.
Se udvalget - og kontakt danbolig Erhverv, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Se off-market-sager

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Mads Thomsen

Mads Thomsen
Senior Erhvervsmægler, cand. merc. aud.
Telefon: 31594258

danbolig Erhverv Aarhus
Banegårdspladsen 11, 4.
8000 Aarhus C

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.