21 visninger denne uge

God investeringsmulighed - køber kan råde over beboelseslejlighed

* Attraktiv investeringsejendom
* Central og syn beliggenhed i Hedehusene
* Ejendom fremstår i god vedligeholdelsesmæssig stand
* Pt. 3 lejere i ejendommen - yderligere 1 beboelse og 1 erhvervslokale til købers disposition

Med central beliggende på Hovedgaden i Hedehusene udbydes denne attraktive investeringsejendom.

Ejendommen rummer mulighed for op til 5 lejemål. Af disse 5 lejemål er de 3 pt. udlejet til henholdsvis en urmager / guldsmed, en fodterapeut og en glarmester. På ejendommen findes desuden en beboelseslejlighed, der pt. står tom. Sælger har selv beboet lejligheden, og en kommende ejer vil ligeledes have mulighed for selv at tage bolig i lejligheden. Slutteligt er der et moderne garageanlæg på 120 kvm, som køber ligeledes kan råde over enten ved selv at bruge det eller ved at finde en lejer til det. Sælger har selv haft rådighed over garageanlægget.

Mod Hovedgaden findes de gode og lyse butikslokaler, som urmageren / guldsmeden råder over. Der har været urmager / guldsmed i lokalerne siden år 2000. Butikslokalerne har store panoramavinduer vendt med Hovedgaden, hvilket derfor fungerer som et godt udstillingsvindue til området mange forbipasserende.

Fodterapeuten har ligeledes lokaler i stueplan. Lokalerne er indrettet med flere behandlerrum. Fodterapeuten har været i lokalerne siden 2019.

Bagerste lokale i bygningen udlejes til en glarmester, som har kontor og værksted i lokalerne. Glarmesteren har lejet lokalerne siden 2018.

Per Møller
Erhvervsmægler, Cand.merc.(jur), DiplomValuar
Hersegade 4, 4000 Roskilde

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her