24 visninger denne uge

Stor synlighed fra forbipassernede - gode udstillingsvinduer

. Central og meget synlig beliggenhed i Havdrup
. Stort lyst lokale med flere anvendelsesmuligheder
. Indeholder 1 stort lokale og flere små lokaler
. Fremstår i pæn stand
. Leje pr. måned DKK 15.000

Godt og rummeligt butikslokale udlejes i Havdrup. Ejendommen er beliggende på Hovedgaden tæt på stationen og Super Brugsen. Der er tale om en hjørneejendom, som har stor synlighed fra lokalområdet.

De højloftede lokaler fremstår lyse og i god stand. Der er et stort lokale mod hovedgaden og flere mindre lokaler mod bagsiden af ejendommen.

Ejendommen har de seneste par år huset en succesrig café. Før det lå der en frisør.

Mulighederne for en ny lejer synes mange. F.eks. en traditionel detailbutik til f.eks. tøj, brugskunst eller lignende. En frisør i det store lokale og med flere mindre klinikker i de mindre lokaler, en tandlæge eller måske en lægepraksis er også oplagte muligheder. Lokalerne giver i hvert fald flere muligheder.

Ejendomme opvarmes i dag med naturgas. Dog er fjernvarmen på vej. Udlejer har tilmeldt ejendommen til fjernvarme, som bør blive installeret ultimo 2022 eller primo 2023.

De viste billeder (indvendigt) er fra da lokalerne var indrettet til frisør. Der har i de seneste år været drevet café fra lokalerne. Lokalerne fremstår dermed lidt anderledes end vist på billeder. En kommende lejer overtager lejemålet som det fremstår i dag.

Per Møller
Erhvervsmægler, Cand.merc.(jur), DiplomValuar
Hersegade 4, 4000 Roskilde

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her