Værkstedsejendom til salg eller leje

danbolig Erhverv Odense udbyder Herluf Trolles Vej 10 til salg samlet eller som 2 ejendomme (nummer 10 og 16) samt til leje for så vidt angår ejendommens erhvervsdel.

Herluf Trolles Vej er et attraktivt erhvervsområde sydøst for Odense og med kort afstand til Bilka, IKEA og Rosengårdscentret. Endvidere er placeringen attraktiv i forhold til både RING2 og RING3, således det er nemt at komme til resten af Odense By eller til Motorvejen. Er man til offentlig transport, så kører bybussen på Herluf Trolles Vej og letbanen har stop ved Rosengårdscentret.

Herluf Trolles Vej 10
Reguler værkstedshal på ca. 390 m² og med en størrelse på ca. 25 meter lang og 15,5 meter bred. I den ene ende af ejendommen er der adgang via port på 4*4,2 meter og bagerst i ejendommen er der port i siden på 2*3 meter. Bygningen ligger lidt tilbagetrukket fra vejen med gode parkerings- og oplagsforhold både foran og ved siden af ejendommen.

Loftshøjden indvendigt er med ca. 5 meter i siden og 6,8 meter til kip. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er lagt 160 ampere strøm ind i ejendommen. Der er etableret trykluft rundt om i værkstedet. Endvidere er der en portalkran til 2 ton i værkstedet. Derudover er der ca. 90 m² kontor i 3 rum (eller 2 rum og frokoststue) og bade/toiletrum. I værkstedet er der indskudte dæk til lettere opbevaring på samlet ca. 50 m². Bagved bygningen forefindes 2 containere, som kan overtages samt koldlager på 49 m².

Herluf Trolles Vej 16
Reguler værkstedshal på 451 m² og med en størrelse på ca. 30 meter lang og 15 meter bred. I begge ender af ejendommen er der adgang via port på 4*4,2 meter. Bygningen ligger ud til vænge på Herluf Trolles Vej og der er mulighed for parkering foran ejendommen ligesom det er muligt at køre rundt om ejendommen.

Loftshøjde indvendigt er med ca. 4,6 meter i siden og 5,2 meter til kip. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er lagt 160 ampere strøm ind i ejendommen. Der forefindes i dag 7 kranarme, som kan løfte mellem 150 kg og 500 kg. Der er indrettet 24 m² baderum i stueplan (af ældre dato), og 1. salen over baderum er indrettet med nyere frokoststue.

Udenom ejendommene er der plads til parkering og oplag efter nærmere aftale.

Kontakt danbolig Erhverv Odense på 66 11 22 33 for at høre mere om dette attraktive værkstedslokale.

Bemærk Ejendommene kan også købes - enten samlet eller hver for sig - ved køb vil parcelhus på grunden følge med i handlen.

Rasmus Renner
Cand. merc. jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE
Dalumvej 2, 5250 Odense SV

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her