Værkstedejendom med bolig til salg eller leje

danbolig Erhverv Odense udbyder Herluf Trolles Vej 10 til salg samlet eller som 2 ejendomme (nummer 10 og 16) samt til leje for så vidt angår ejendommens erhvervsdel.
Herluf Trolles Vej er et attraktivt erhvervsområde sydøst for Odense og med kort afstand til Bilka, IKEA og Rosengårdscentret. Endvidere er placeringen attraktiv i forhold til både RING2 og RING3, således det er nemt at komme til resten af Odense By eller til Motorvejen. Er man til offentlig transport, så kører bybussen på Herluf Trolles Vej og letbanen har stop ved Rosengårdscentret.

Herluf Trolles Vej 10 - Boligen
Fritliggende udlejet parcelhus på 135 m² opført i 1979. Ejendommen fremtræder i god vedligeholdelsesstand med nyere vinduer og døre (monteret 2020) og god indhegnet have. Indretning er med stor stue i åben forbindelse med køkken samt 3 værelser. I forbindelse ved værelserne ligger badeværelse og derudover forefindes ekstra toilet ved entréen. Fra køkkenet er adgang til bryggers med separat indgang.
Lejerne betaler for eget forbrug via bimålere og acontobetalinger til ejer. Boligen kan eventuelt indrettes til kontor, hvis der er behov for yderligere kontorareal. Boligen kan efter nærmere aftale overtages uden lejer.

Herluf Trolles Vej 10 - Erhvervsdelen
Reguler værkstedshal på ca. 390 m² og med en størrelse på ca. 25 meter lang og 15,5 meter bred. I den ene ende af ejendommen er der adgang via port på 4*4,2 meter og bagerst i ejendommen er der port i siden på 2*3 meter. Bygningen ligger lidt tilbagetrukket fra vejen med gode parkerings- og oplagsforhold både foran og ved siden af ejendommen.
Loftshøjden indvendigt er med ca. 5 meter i siden og 6,8 meter til kip. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er lagt 160 ampere strøm ind i ejendommen. Der er etableret trykluft rundt om i værkstedet. Endvidere er der en portalkran til 2 ton i værkstedet. Derudover er der ca. 90 m² kontor i 3 rum (eller 2 rum og frokoststue) og bade/toiletrum. Kontorbygningen trænger til modernisering. I værkstedet er der indskudte dæk til lettere opbevaring på samlet ca. 50 m².
Ved selvstændig udmatrikulering vil grundens størrelse blive ca. 2.400 m² inkl. areal til boligen. Der vil derfor være en yderligere byggeret på ca. 580 m². Bagerst på grunden forefindes 2 containere, som kan overtages samt koldlager på 49 m².

Kontakt danbolig Erhverv Odense på 66 11 22 33 for at høre mere om denne attraktive værkstedsejendom.

Rasmus Renner
Cand. merc. jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE
Dalumvej 2, 5250 Odense SV

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her