Boligudlejningsejendom med 6 2-vær. lejligheder i Næsby

danbolig Erhverv Odense har nu fornøjelsen at udbyde denne fuldt og stabilt udlejede boligudlejningsejendom med 6 ejerlejligheder, beliggende i den attraktive Odense-bydel Næsby. Ejendommen er centralt placeret i rolige omgivelser, væk fra hovedfærdselsåren, men stadig midt i byen, i et udpræget parcelhusområde. Fra ejendommen er der kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport på Bogensevej.

Bygningen, fremstår nymalet, og generelt i yderst fornuftig stand, og er beliggende på en overkommelig grund på 514 m2. Lejlighederne er i spændet fra 40-51m2

I alt indeholder bygningen 6 lejligheder, alle med fælles indgang/opgang, og med følgende fordeling:

Stueplan
Tv.: Køkken med klinkegulv, stue med trægulv og udgang til flisebelagt terrasse, soveværelse med trægulv og skabsrum samt badeværelse med klinkegulv og bruseniche.
Mf.: Entre, køkken i forbindelse med stue, hvorfra der er udgang til flisebelagt terrasse. Soveværelse samt badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Denne lejlighed har trægulve.
Th.: Gang med klinkegulv, køkken i forbindelse med stue, hvorfra der er udgang til terrasse og have, soveværelse med skab samt lille badeværelse med klinkegulv og bruser. Denne lejlighed har trægulve.

1. sal:
Tv.: Entre, køkken, stue med trægulv, soveværelse, skabsrum samt badeværelse med klinkegulv og bruseniche.
Mf.: Køkken, stue med trægulv, soveværelse med trægulv samt lille badeværelse med klinkegulv og bruseniche.
Th.: Entre, køkken med udgang til altan, stue, soveværelse samt badeværelse med klinkegulv og bruseniche.

Herudover finder man i stueplan udvendig adgang til fælles vaskerum med klinkegulv.

Til ejendommen hører desuden fælles cykelskur, overskuelig og enkel have udlagt med græs, samt god flisebelagt parkeringsareal foran og langs bygningen.

Kontakt danbolig Erhverv Odense på 66 11 22 33 for at høre om mere om denne investeringsmulighed og for aftale om fremvisning.

Mark Stig Andersen
Erhvervsmægler, Ejendomsmægler MDE
Dalumvej 2, 5250 Odense SV

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her