29 visninger denne uge

Det perfekte lejemål for din virksomhed

* Fantastisk beliggenhed
* God mulighed for eksponering
* Erhvervsareal på 47 m²
* Årlig leje kr. 122.200

Erhvervslejemålet
Er du på udkig efter et erhvervslejemål med en central beliggenhed på Amager? Så er dette et rigtig godt bud. Lejemålet fremstår i pæn stand, og kan overtages efter aftale. Det store indgangsparti giver en super mulighed for eksponering ud mod Amagerbrogade, og bidrager ligeledes til et godt lysindfald, som skaber et godt indemiljø for både kunder og ansatte. Lokalet er indrettet med et rumligt kundeområde, en disk samt et tekøkken med mulighed for spiseplads til personalet. Erhvervslejemålets regulære rum gør det nemt for lejer at indrette efter egne behov og ønsker.

Beliggenhed
Erhvervslejemålet er beliggende centralt på Amagerbrogade. Området er blevet et af de mest populære områder på Amager med attraktive butikker, mindre caféer og anerkendte restauranter. Med andre ord skal man ikke være nervøs for, om der er et kundeflow nær lejemålet, om end man ønsker at etablere en kundebase eller udvide sin eksisterende. Adressen er ligeledes let tilgængelig om end man er på cykel, gående, med offentlig transport eller i bil.

Anvendelse
Erhvervslejemålet er på nuværende tidspunkt registreret som detailhandel, og har tidligere været anvendt som frisør. Det er ikke muligt at anvende lejemålet til varmt køkken.

Amagerbrogade og området

Området er blevet et af de mest populære områder på Amager med attraktive butikker, mindre caféer og anerkendte restauranter. Med andre ord skal man ikke være nervøs for, om der er et kundeflow nær lejemålet, om end man ønsker at etablere en kundebase eller udvide sin eksisterende. Adressen er ligeledes let tilgængelig om end man er på cykel, gående, med offentlig transport eller i bil.
Phillip Adler
Associeret Partner, Erhvervsmægler
Øster Farimagsgade 6. st., 2100 København Ø

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her