Erhvervsandel med hjørnebeliggenhed i hjertet af Nørrebro

* Erhvervsandel
* 296 m²
* Alt udstyr medfølger heriblandt udsugning
* Boligafgift kr. 299.859, 48 pr. år inkl. moms

Erhvervsandelen
Attraktiv eksponering på hjørnet af Nørrebrogade og Holtegade ligger denne erhvervsandel. Med sin suveræne beliggenhed og pæne facade får den nye ejer alle forudsætninger for at etablere en veldrevet restaurant/cafe eller lignende. Med sine 296 m² er der god plads til de siddende gæster og ligeledes god arbejdsplads i køkkenet. De store facadevinduer, der både vender mod Nørrebrogade og Holtegade giver masser af lys i lokalerne, som på nuværende tidspunkt har et blandet look af retro og det moderne.
Indretningsmulighederne er mange, med de mange detaljer ejendommen har, små hyggelige kroge og højt til loftet kan din forretning få sit helt eget udtryk.

Området
Holtegade 3 / Nørrebrogade 171 har en hel unik beliggenhed på det centrale Nørrebro, Nørrebro som i oktober 2021 vandt prisen for verdens fedeste bydel i det internationale magasin "Time Out".
Nørrebrogade er fyldt med mindre spisesteder, tøjbutikker, frisører og meget mere, hvilket gør området tiltrækkende for mange typer af kunder. Ønsker man en god eksponering af sin forretning er dette en unik mulighed med en enorm kundestrøm. Adressen er let tilgængelig for alle typer transport og med den nye metro "Nørrebros Runddel" kun få hundrede meter væk.

Nørrebrogade og området

Holtegade 3 / Nørrebrogade 171 har en hel unik beliggenhed på det centrale Nørrebro, Nørrebro som i oktober 2021 vandt prisen for verdens fedeste bydel i det internationale magasin "Time Out". Nørrebrogade er fyldt med mindre spisesteder, tøjbutikker, frisører og meget mere, hvilket gør området tiltrækkende for mange typer af kunder. Ønsker man en god eksponering af sin forretning er dette en unik mulighed med en enorm kundestrøm. Adressen er let tilgængelig for alle typer transport og med den nye metro "Nørrebros Runddel" kun få hundrede meter væk.
Phillip Adler
Associeret Partner, Erhvervsmægler
Øster Farimagsgade 6. st., 2100 København Ø

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her