64 visninger denne uge

Ilse Jacobsens populære Kurbad på Hornbæks absolut bedste adresse!

2022 var året, hvor de sociale arrangementer for alvor kom tilbage.., og hvor har folk savnet de helt store begivenheder. Således blev "Hornbækugen" den bedste nogensinde.
Med omsætningsrekorder og et besøgstal, som ikke er set magen før, blev sommeren byens reelle renæssance med kæmpe forventninger til de kommende år! Hornbæk er igen det foretrukne sommerparadis...

Går du med drømmen om en god investering og hvor man samtidig kan have hjertet med.., så er den lige her! Her er at hav af muligheder - Restaurant - café - eventsted - wellness hus med perfekte rammer for frisøren - fysioterapeuten - kosmetologen og meget mere, ja selv den oplagte Beachclub kunne i virkeligheden realiseres her på stedet.

Foruden det gennemførte Kurbad på i alt 768 m2 følger villaen på A R Friis Vej 14B med i handlen - 124 m2 helårsbolig. Et ikke uvæsentligt add on, som i de rigtige hænder har mange brugbare anvendelsesmuligheder og udviklingspotentiale. I dag indrettet til grovkøkken/catering og skøn nyistandsat ferielejlighed med egen have, bad og køkken.

Kurbadet er opført i år 2014 - og Ilse har på ingen måde gået på kompromis. En ejendom, hvor man virkelig har gjort sig umage, således fremstår hele stedet som var det opført i går. Top kvalitet hele vejen igennem.

A R Friis Vej 16:
Kurbadet, ejendom på i alt 768 m2, der fordeler sig således:
350 m2. stueetage, som indeholder indbydende reception, velindrettet køkken med plads til siddende gæster, spa afdeling med dampbad, sauna, indendørs pool og relax område med varmestole. Desuden flere toiletter og handicap venligt toilet på etagen.
106 m2. 1.sal, som indeholder the-køkken og toilet, samt mange gode behandlerrum. Der er ligeledes udgang til fabelagtig tagterrasse med panorama udsigt over havet, stranden og klitterne.
312 m2. kælder, som indeholder dame/herre omklædning, behandlerrum velegnet til par massage, træningsrum, teknikrum, fyrrum, personaleindgang, med toilet og lagerrum.
1.079 m2 grund. Solrig grund på byens bedste placering - genbo til det "fedtede hjørne", stranden og Stejlepladsen med mange parkeringspladser. Velanlagt grund med lækker opvarmet pool, solterrasser og god afskærmning til gaden, med gitterporte til begge sidder.
Endvidere overdækket areal med elektrisk markise-tag og varmelamper - her er plads til små 200 siddende gæster.

Alt i alt en fabelagtig ejendom, opført i materialer fra absolut øverste hylde hele vejen igennem. Der er ydermere kl. 02.00 bevilling.

A R Friis Vej 14B:
Helårsbolig på 124 m2. - 2/3 i dag anvendt til cateringkøkken og den sidste 1/3 anvendt til skøn ferielejlighed med eget køkken, bad og have.

Omend man ser på stedet med investorøjne eller som brugerejendom - så kan stedet og udviklingspotentialet altså virkelig noget...

Tøv ikke med at booke en fremvisning.
Ring og hør nærmere på Tlf.: 49 26 11 00, tast 2 for erhverv.

Casper Nielsen
Indehaver, Ejendomsmægler
Kongensgade 2, 3000 Helsingør

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her