21 visninger denne uge

Attraktivt lejemål med stor synlighed

Lejemål med unik beliggenhed i Allerød.

Vi udlejer nu Allerøds måske bedst beliggende lejemål i hjertet af Allerød, med maksimal eksponering ud imod byens mest trafikerede vej, Amtsvejen.

Lejemålet har tidligere været benyttet som butikslokale, og har flere anvendelsesmuligheder.

Der er indgang fra både Torvestræde og Amtsvejen, hvor du kommer ind i et stort lyst og lækkert lokale med flisebelagte gulve. I alt 426 m² i stueplan.

Fra stueplan ud imod Amtsvejen, er der nedgang til en underetage med toilet og et stort lokale med mange gode anvendelsesmuligheder.
Bevæger du dig længere ind i lokalet i stueplan, er der endnu en nedgang til en underetage, der ligeledes har flere anvendelsesmuligheder. Alt i alt rummer de to plan i underetagen til sammen 200 m².

Lejemålet har et rigtig godt lysindfald fra store panoramavinduer ud imod Amtsvejen og Torvestræde.

Der er gode parkeringsmuligheder i området og lejemålet ligger kun 150 meter fra Allerød station med gode s-togforbindelser til Hillerød og København.

Allerød kommune består af ca. 26.000 indbyggere, og er med tiden blevet en bostadskommune for erhvervslivet i København og hele hovedstadsområdet. Det er særdeles attraktivt for pendlere med sine kun 30 min. Til Københavns Hovedbanegård.

Allerød ligger ligeledes naturskønt med omkringliggende skove søer og moser.

Malene Romme Frydkjær
Erhvervsmægler MDE
Helsingørsgade 41 A, 3400 Hillerød

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her