Gode erhvervslokaler til leje i Frederikssund

I veludbygget erhvervsområde i Frederikssund nord udlejes disse lokaler til lettere produktion/kontor med fornuftig indretning.

Frederikssund kommune har en høj erhvervsfrekvens, lav ledighed og et varieret erhvervsliv. Med kun en times kørsel fra København, er Frederikssund Kommune en attraktiv bosætningskommune. Visionen er, at kommunen skal være en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen. Ligeledes skal kommunen være centrum for udvikling af spændende bo-områder og erhvervsudvikling.
Senest har FOSS' købt et erhvervsareal på godt 15 hektar, som I fremtiden skal facilitere FOSS' produktionsfacilitet.
Af nye projekter kan samtidig nævnes Kultur og Havnebadet, som p.t er på projekteringsstadiet og en del af kommunens vision om at udvikle Frederikssund havn, til en Kultur Havn.

Indretning:
Stueplan: 560 m² produktion/lager både høj og lav. Mandskabsrum/omklædning, 2 toiletter, kontor og frokoststue. Høj port.
1. sal: 112 m² bestående af flere kontorer samt baderum med toilet.
Herudover anvendeligt, indskudt dæk på 120 m².

Alt fremtræder pænt og velholdt.

Velordnet bebyggelse, hvortil der er tilknyttet vicevært.

For flere informationer om lejemålet og aftale om fremvisning kontaktes erhvervsmægler, MDE og diplomvaluar Annette Munkholm på tlf. nr. 2043 1148 eller mail annette.munkholm@danbolig.dk

Annette Munkholm
Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar
Helsingørsgade 41 A, 3400 Hillerød

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her