Aasløkke Kro sælges - Unik udsigt over Sejerøbugten

Ejendommen, der har en god synlig beliggenhed med unik udsigt til Sejerøbugten, er primært opført i pudset mursten med stråtag på hovedbygningen og eternittage mv. på de øvrige bygninger.

Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 133 m², som i dag består af en fuld udstyret restauration med god køkken- og spiseafdeling. Herudover er der gode lagerforhold.

Endvidere forefindes et boligareal på 122 m², der primært er beliggende på 1. sal samt et udhus på 50 m².

Ejendommen opvarmes med nyere luft-til-vand-varmesystem.

Til ejendommen hører en 1.662 m² grund, der er udlagt til have/terrasse og der er gode parkeringsforhold omkring ejendommen.

Hvis man ikke ønsker at forsætte driften af restaurationen kunne det blive f.eks. blive et unikt galleri eller andet erhverv, der kunne sætte pris på denne unikke ejendom.

Et navn, der uløseligt knytter sig til Aasløkke Kros bygninger, er musikeren og komponisten, Fini Henriques, der havde sommerbolig her i årene op mod anden verdenskrig. Henriques var i øvrigt nabo til sin gode ven, digteren L. C. Nielsen, der her fandt inspiration til sit endnu kendte digt, "Havet omkring Danmark" - og blandt de venner, der kom i huset hørte også komponisten Carl Nielsen - så der er ikke så lidt musik i husets historie. Af Fini Henriques mange kompositioner udmærker de bedste sig ved umiddelbarhed og stor melodiøsitet. De vigtigste er balletten "Den lille Havfrue" (1909) og melodramaet "Vølund Smed" til tekst af Holger Drachmann (1896, omarbejdet til opera 1939-40). Han skrev også kammermusik, sange og talrige småstykker, f.eks. "Myggedans" og "Vuggesang".

Jesper Jensen
Erhverv, Ejendomsmægler MDE
Ahlgade 24, 4300 Holbæk

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her