Attraktiv kontorlejemål centralt i Kolding

Attraktivt kontorlejemål i spændende kontorejendom beliggende centralt i Kolding. Lejemålet er beliggende i ejendommens stueetage.

Lejemålet har store lyse lokaler med god indretning. Kontorerne i stueetagen er primært i åben forbindelse med delvis adskillelse bygget op med glasvægge, så det gode lysindfald forplanter sig i hele etagen. Der er et meget lækkert køkkenhjørne inkl. et transportabelt anrettermodul. I forlængelse af køkkenhjørnet er et stort aflangt lokale, der kan anvendes både som kantine og konferencerum. Der er glasparti mellem køkken og kantinen, så man kan lukke for lyden men samtidig bevare lysindfaldet.

Der er eventuelt mulighed for også at leje kælderetagen, som kan anvendes både til ekstra kontorfaciliteter og som lagerområde eller showroom mv. Vareelevatoren i ejendommen kører både til stueetagen og kælderetagen, så man let kan få store effekter ind i lejemålet.

Der er gode parkeringsmuligheder ved ejendommen og man er hurtigt på motorvejen uden at skulle gennem trafikken i centrum. Der er afsat 2 p-pladser pr. etage på grunden.

Bernt Høyer
Erhvervsrådgiver
Skippergården, Buen 12, 1., 6000 Kolding

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her