23 visninger denne uge

Gode lager- og produktionshaller lige ved motortrafikvejen til Billund

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder nu gode lager- og produktionshaller til leje i et attraktivt prisniveau og med en god beliggenhed.

Hallerne er placeret lige ved motortrafikvejen til Billund, der er forbundet med Midtjyske motorvej. Der er bred asfalteret vej fra landevejen ind til ejendommen, hvor der desuden er stor kørefast og flisebelagt manøvreplads til last- og varebiler. Hallerne er forsynet med porte, og den ene hal har stor port beregnet til lastbiler.

Den største hal er på 500 m2 med stor port i gavlen til lastbiler. Denne hal er isoleret og kunne evt. forsynes med kalorifere eller anden opvarmning. Der er rigtig god loftshøjde.

De 2 andre haller har ligeledes portadgang og er på hver 170 m2. Hallerne er ikke isolerede men tørre, og der er loft i kip i begge haller.

Lejemålet er særdeles ideelt for logistikvirksomheden med behov for stor lagerkapacitet og central placering i Midtjylland ved Midtjyske Motorvej, og hvor tilkørsels- og adgangsforhold er ideelle for store køretøjer. Alternativt kunne hallerne anvendes til produktion eller værkstedsformål.

Bernt Høyer
Erhvervsrådgiver
Skippergården, Buen 12, 1., 6000 Kolding

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her