22 visninger denne uge

Attraktiv blomsterbutik til afståelse

Velkendt blomsterbutik i det skønne Risskov til afståelse.

Ejerne af Bendixen Blomster har efter 12 gode år, valgt at lukke virksomheden for at prøve kræfter med andre projekter. Bendixen Blomster har konstant haft en sund økonomi, og de seneste 7 år har omsætningen været plus 5 millioner.

Butikken er beliggende på Nordre Strandvej, som med sine mange daglige forbipasserende i bil og til fods, sikrer god eksponering gennem hele dagen. Herudover er der gode parkeringsmuligheder på gaden direkte foran butikken.

Lejemålet på samlet ca. 220 m2 har alt hvad der er brug for, til at drive en succesfuld blomsterforretning, bl.a.
Et butikslokale på ca. 98 m2 med 2 tilhørende kølerum. I lejemålet har der været særligt stort fokus på at få det rette lys i butikken, hvorfor lejerne har investeret i mange LED spots i butikken, for at opnå dette flotte udtryk butikken står med i dag.
Herudover for at forbedre rummiljøet/kundeoplevelsen, er der blevet opsat støjreduktionsplader i loftet, som særligt kan fornemmes på ugens travle tidspunkter.

Et stort udendørsareal med en praktisk indhegning, som lejer har fået sat op. Indhegningen giver kunden en god oplevelse, hvor varerne er afskærmet fra vind og vejr og samtidig kan indhegningen aflåses om natten.

Et mindre kontor i butikkens baglokale på ca. 30 m2, med køkkenfaciliteter og plads til fælles spisning.

Et kælderareal på over 110 m2, med blomsterbindingsstation, samt godt med lagerplads.
Derudover findes en baggård med god plads til f.eks. parkering af en bil, emballage m.m., samt rådighed over et ekstra kølerum på ca. 10 m2, samt mindre lagerrum på ca. 12 m2, med tilgang fra bygningsbaggård.

Butikken giver mange muligheder for en indtrædende Lejer, at tilrette arealerne til hvilken som helst type virksomhed.

Der er her tale om en unik mulighed for at overtage en af de mest velkendte blomsterbutikker i området.

Afståelsessum: kr. 100.000,-.

For at høre nærmere omkring dette eftertragtede lejemål, kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Oliver Juul - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 3171 0566 eller for nærmere materiale: oliver.juul@danbolig.dk.

Oliver Juul
Erhvervsmægler
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her