167 visninger denne uge

Mondænt kontor på Store Torv !

Yderst velbeliggende og mondænt kontor på Store Torv i hjertet af Aarhus !

Kontoret er beliggende på det attraktive og trafikerede Store Torv. Området er ét af de mest mondæne i Aarhus centrum med en række meget velbevarede og velkendte bygninger. Nærværende lejemål er beliggende på 2. sal i en utrolig smuk ejendom opført i år 1914.

Området er for dig som ønsker at drive kontor i centrum, og hvor nærhed til byen er vigtig. Der er rigtig gode offentlige transportmuligheder til området i form at såvel bus som Letbane og så er der kort afstand til de store P-huse som f.eks. Magasins parkeringshus og Sallings parkeringshus.

Kontoret entreres via et flot indgangsparti med terrazzogulv direkte fra Store Torv som byder både dig og dine kunder, klienter eller besøgende velkommen med stil. Kontoret, som ligger på 2. sal, har adgang via en præsentabel trappeopgang som fører direkte op til lejemålet.

Kontoret er på ca. 240 m² og er indrettet med et større velkomst eller receptionsområde som giver adgang til i alt 5 kontorer af varierende gode størrelser. Lejemålet har endvidere et rigtig fint køkken/personalerum af nyere dato samt to meget præsentable toiletter samt to arkiv/depotrum.

Kontoret har et gennemgående og flot trægulv i hele lejemålet, med undtagelse af mørke klinker på toiletterne. Der er en fremragende loftshøjde hele vejen igennem og så har dette kontor et rigtig godt og naturligt lysindfald i samtlige rum. Endvidere er der etableret et akustikloft som sikrer et godt arbejdsklima.

Har du lyst til at høre nærmere omkring dette flotte kontor, så kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak om mulighederne på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på mail: lars.kjaer@danbolig.dk

Lars Kjær
Udlejningschef, Partner
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her