28 visninger denne uge

Erhvervspark med 9 lejemål i attraktive størrelser

Introduktion
Udlejet erhvervspark beliggende med kort afstand til Motorvej E45 i Hørning syd for Aarhus sælges. Ejendommen indeholder 9 attraktive erhvervslejemål i udlejningsvenlige størrelser. Bygningen huser en bred variation af virksomheder, hvilket sikrer en investering med god risikospredning.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Hørning syd for Aarhus på en synlig placering ved indkørslen til byen. Hørning er en populær forstad til Aarhus med ca. 8.500 indbyggere beliggende blot 15 km. fra centrum af Aarhus. Byen er i disse år inde i en rivende udvikling og oplever store nybyggerier og en stigende tilstrømning af nye borgere. Hørnings popularitet skyldes ikke mindst byens gode infrastruktur med kort afstand til motorvejsnettet samt mange offentlige transportmuligheder. Fra området er der således blot 3,5 km. til Aarhus Syd Motorvejen/ E45, ligesom Hørning St. ligger blot 1,5 km. fra ejendommen. Med tog nås Aarhus Hovedbanegård på blot 12 min., mens Skanderborg St. nås på kun 6 min.

Beskrivelse
Erhvervsparken på i alt 1.929 m² er opført med røde murstensfacader og indeholder 9 selvstændige erhvervslejemål. Lejemålene har attraktive størrelser, som spænder fra 100 m² - 385 m², med hovedparten af lejemålene i størrelsesordenen 224 m².

På ejendommens forside er arealerne overvejende udlagt som kontorlejemål, mens lejemålene på ejendommens bagside er udlagt til "pænere" lagerformål med adgang til lageret via brede dobbeltdøre. Alle lejemål har selvstændig indgang, adgang til toiletfaciliteter og egen frokoststue. Ejendommen huser en bred variation af virksomheder, hvilket sikrer en investering med god risikospredning. For flere af lejemålene er der tale om stabile lejere, som har beboet ejendommen igennem en længere årrække. I tilfælde af eventuelle opsigelser fremadrettet har genudlejningsmulighederne historisk set vist sig at være yderst fornuftige.

Ejendommen ligger på en større grund på 6.185 m². Udenomsarealerne er overvejende befæstet med flisebelægning og er udlagt til parkering foran de enkelte lejemål samt en større parkeringsplads på den del af grunden, der vender ud mod Århusvej. Det er muligt at køre hele vejen rundt om bygningen, hvilket sikrer gode tilkørselsforhold på ejendommen. Den øvrige del af friarealet er udlagt til plæne og grøn beplantning.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk.

8366 Hørning

Udlejet erhvervspark beliggende med kort afstand til Motorvej E45 i Hørning syd for Aarhus
Mads Thomsen
Senior Erhvervsmægler, Cand. merc. aud.
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her