Nyopført lejemål i Banebyen, Viborg

Banebyen er en ny bydel i Viborg, som omdannes fra det tidligere industriområde. Området bliver en blanding af boliger, institutioner og erhverv med op i mod 3.500 nye beboere.

Området er delvist færdigt, så de første beboere er allerede flyttet ind, samt det nye gymnasie er færdigbygget. Banebyen bliver derfor en ny og attraktiv bydel i Viborg som du har muligheden for at blive en del af.

Lejemålet opføres med gode detailfacader i glas og indgang i gadeniveau, og med et minimum af søjler, som giver nogle gode regulære arealer for de kommende butiksdrivende. Placeringen af butikkerne i dette område er optimal, idet samtlige butiksenheder vil have rigtig god synlighed uanset hvilken butik man vælger.

Butikken overtages efter nærmere aftale (og i samarbejde) med udlejer. Butikkernes indretning tilpasses lejernes behov, i det omfang det er muligt, og indenfor en nærmere aftalt økonomisk ramme.

Lejemålet kan benyttes af mange brancher - dog er al restauration undtaget i dette lejemål.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst danbolig Erhverv - Kasper Weihrauch på mobil: 3153 8737 eller mail: kasper.w@danbolig.dk.

Kasper Weihrauch
Ejendomsmægler MDE
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her