33 visninger denne uge

Kontor/ lager i nyere ejendom fra år 2020

Introduktion
Erhvervslejemål i høj kvalitet beliggende i en nyere ejendom opført i år 2020 udlejes. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideelt for eksempelvis den tekniske virksomhed med udviklingsaktiviteter eller den lagerførende nethandelsvirksomhed.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Odder syd for Aarhus ved indkørslen til byen. Odder er en driftig handelsby i Østjylland med ca. 12.500 indbyggere og er samtidig hovedby i Odder Kommune med godt 23.500 indbyggere. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 20 min., og Motorvej E45 ved Stilling/ Skanderborg N nås på omtrent samme tid. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus med stoppested for Letbanen under 1 km. fra ejendommen.

Beskrivelse
Lejemålet på 182 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom på i alt ca. 2.600 m², som huser flere virksomheder. Lejemålet entreres niveaufrit fra bygningens bagside.

Lejemålet er indrettet med et administrationsafsnit på ca. 90 m² og et opvarmet- og isoleret lager-/ produktionsafsnit på ca. 92 m². Administrationsafsnittet består af en entré, hvorfra der er adgang til to kontorer. Det ene kontor vil ligeledes være velegnet til brug som mødelokale eller showroom. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken samt toilet med badefaciliteter.

Kontorerne fremstår lyse og venlige med regulære vinduespartier isat bygningens facader. Gulvene er belagt med træ-/ laminatgulve, mens lofterne er akustikregulerende troldtektlofter med opsat grundbelysning. Der er indlagt fibernet i lejemålet.

Arealerne i det tilstødende lager-/produktionsafsnit er meget regulære, søjlefrie, og loftshøjden måler 2,8 meter under spær og 3,3 meter imellem spær. Hallen fremstår med hvidmalede vægge og lyse lofter, hvilket er med til at skabe et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv. Adgangen til hallen sker via en automatisk aluhejseport med målene 2,4 x 4,8 meter (h x b), som ligger i niveau med udvendigt terræn. Porten har integreret dørparti.

Der er parkeringspladser lige udenfor døren, hvilket sikrer gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Mads Thomsen
Senior Erhvervsmægler, Cand. merc. aud.
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her