Nyopført lejemål med mange anvendelsesmuligheder

På bredden af Gudenåen i den bedste del af Silkeborg, er her opført nyt boligprojekt i hjertet af Silkeborg.
I gadeplan bliver der flere gode erhvervslokaler i varierende størrelser fra 143m² - 477m², og anvendelsesmulighe-der er mange.

Da lejemålet er helt nyt, er der hér en helt unik mulighed for at have medindflydelse på indretningen i dialog med udlejer. Lejemålet leveres som udgangspunkt som white-box med standardgulvbelægning, lofter med grundbelysning, toilet og the-køkken samt nymalet og indflytningsklart.

Der vil som udgangspunkt blive etableret 8 butikker samt ét restaurationslejemål. Til restaurationen vil der være for-beredt til madlavning med strøm, fedtudskiller udsugning m.m. Flere af butikkerne kan endvidere lægges sammen således der opnås større butiksenheder hvis dette ønskes.

Området udenfor lejemålene lægger meget op til samvær og byrum, og der vil blive etableret et promenade-lignende miljø lige ud til søen.

Lokalerne er alle med bred glasfacade så synligheden derfor optimeres maksimalt. I området omkring lokalerne er Super Brugsen beliggende samt Søtorvet Apotek. Her er ligeledes gode parkeringsforhold i ejendommens p-kælder og i gadeniveau.

Silkeborg er en by i udvikling med mange nyopførte projekter undervejs, og ligeså mange tilflyttere. Byen har i forve-jen en meget hyggelig gågade med mange spændende butikker, så vil du være en del af detaillivet i byen, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om mulighederne.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst danbolig Erhverv - Kasper Weihrauch på mobil: 3153 8737 eller mail: kasper.w@danbolig.dk.

Kasper Weihrauch
Ejendomsmægler MDE
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her