På en meget spændende beliggenhed udbydes dette særdeles flotte kontor

Buchwalds Bro er et flot nyopført boligområde med både nyopførte ejer- og lejeboliger. Rundt om ejendommen er der hyggelig stisystemer, og fra lejemålet kan du sidde og kigge ud på Bygholm Å, der løber langs ejendommen.

Lejemålet er nyopført og fremstår yderst indflytningsklart med flotte lyse gulve i sildeben, to toiletter heraf det ene med bruseniche, og lyst køkken med god spiseplads. Selve lokalet er praktisk opdelt med stort kontor/klinikområde og to separate aflukkede rum, som er oplagte som mødelokaler. Rundt om lokalet er der store vinduespartier, som giver en fantastisk lysindfald og et godt arbejdsmiljø - ligeledes giver de mange vinduer også maksimal synlighed mod de forbipasserende.

Lejemålet er beliggende i nyopført ejendom med ejerlejligheder og lige ved Horsens Friplejehjem. Her er desuden ikke langt til Rådhusparken samt de spændende butikker der ligger omkring ejendommen. Lokalet vil egne sig godt til mange former for erhverv, som fx liberalt erhverv, frisør eller andre former for klinikker.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst danbolig Erhverv - Kasper Weihrauch på mobil: 3153 8737 eller mail: kasper.w@danbolig.dk

Kasper Weihrauch
Ejendomsmægler MDE
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her