Projektejendom med stor synlighed

Denne attraktivt beliggende projektejendom er beliggende direkte ud til Grenåvej og har direkte ind-/udkørsel derfra.

Der er helt overordnet tale om en ejendom som oprindeligt har fungeret som tankstation med tilhørende kiosk og cafeteria.
Bygningen er i dag tom og fremstår i dårlig stand.

Ejendommen er aktuelt delvist udlejet til et ubemandet tankanlæg samt vaskehal. Lejekontrakten er tidsbegrænset frem til 30.06.2022.

Udover anvendelsen til tankanlæg og vaskehal, har ejendommen i en årrække været udlejet og benyttet af en brugtbilshandler, som nu er fraflyttet.

Fremtidig anvendelse
Det er sælgers forventning, at de nuværende bygninger skal nedrives, og at der på grunden kan opføres en moderne dagligvarebutik med boliger eller liberalt erhverv på 1. sal. Derudover forventes det, at der fortsat kan være plads til et tankanlæg i forbindelse med parkeringspladsen.

Den nuværende lejer af tankanlægget har i forbindelse med udbuddet af ejendommen tilkendegivet sin interesse for at fortsætte som lejer.

Den fremtidige forventning til anvendelse af ejendommen forventes at være:

Stueplan Dagligvarebutik 1.200 kvm
1.sal Boliger/erhverv 1.200 kvm
Terræn Tankanlæg - kvm

Sælger har som forberedelse til dette udbud ladet COWI udarbejde en rapport baseret på deres undersøgelser af de fremtidige muligheder på ejendommen. Rapporten kan i sin helhed rekvireres ved henvendelse til danbolig Erhverv.

Kenneth Bak
Indehaver
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her