Attraktiv butik på Strøget i Herning!

Butikken er beliggende på Bredgade i hjertet af Herning. Beliggenheden er blandt de absolut bedste i byen, og Bredgade repræsenterer mange spændende koncepter inden for stort set alle brancher. Naboerne til denne butik er Seerup Optik, Fotoforretningen, Joe & the juice og mange andre spændende detaillister.

Der er kort afstand til gode parkeringsmuligheder, ligesom byen er velforsynet med buslinjer, som samlet set gør det nemt for kunder at finde frem til disse flotte lokaler.

Butikken er opført med et flot og markant indgangsparti i glas med et moderne og rustikt udtryk. Der er naturligvis etableret et varmetæppe, således man også om vinteren kan opretholde et behageligt klima. Der er rig mulighed for display og udstilling af varer til venstre for indgangspartiet samt i indgangspartiet, hvor der er glas fra gulv til loft. Butikken, der er ca. 97 m² i alt, består af et stort og ganske regulært salgsareal belagt med flotte gulvfliser og lofter i gips samt indbygget airconanlæg. I lofterne er der endvidere monteret grundbelysning i form af spots. Butikken har adgang til et pluklager samt lager på ca. 35 m² i ejendommens kælder.

Denne butik står klar til dig og fremstår i øvrigt moderne og veludstyret.

For at høre nærmere omkring denne flotte butik kontakt venligst danbolig Erhverv - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak omkring mulighederne på tlf. 2212 1522 og for nærmere information på mail: lars.kjaer@danbolig.dk

Lars Kjær
Udlejningschef, Partner
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her