Randersportefølje: 14 boligudlejningsejendomme med 135 lejligheder og 14 garager sælges

Det er sjældent at der kommer en portefølje af denne størrelse til salg i Randers. Her er mulighed for at tage et stort etableringsskridt ind i Randers med 14 boligejendomme med i alt 135 boliglejemål og 14 garager - alle med en god central beliggenhed i en radius på kun ca. 2 km. Fra Randers Rådhus.

Porteføljen har været under opbygning siden 1980'erne, hvor sælger løbende har opkøbt og renoveret alle ejendommene.

Alle ejendommene er "rene" beboelsesejendomme, helt uden erhverv, og dermed med en meget lav tomgangsrisiko.

Hovedparten af ejendommene er opført med facader i røde sten (2 er med pudset facade). Tagkonstruktionerne er hovedsagelig sadeltage, belagt med enten tegl eller eternit. Der er sprossede termovinduer i dannebrogsstilen i stort set alle ejendommene. Enkelte ejendomme er med altaner.
Der er ingen ejendomme opført efter d. 31-12-1991 i porteføjen. Der er 3 småhuse og 11 ejendomme er "stor-huse", som er omfattet af reglerne i BRL kap. 2 (Huslejeregulering for beboelseslejligheder) og kap. 3 (Vedligeholdelse og opretning).

Der er lejepotentiale i flere lejligheder. Dette kan udnyttes ved modernisering af lejlighederne i forbindelse med lejerskifte. Desuden er det muligt at optimere på driftsudgifterne. Der er fx ikke er opsat separate vandmålere i 10 af de 14 ejendomme.

Ejendommene er i en god gennemsnitlig vedligeholdelsesmæssig stand, der må dog påregnes løbende istandsættelser og vedligeholdelse af fx tag, facader, vinduer, kældre mv.

Randers er med knapt 63.000 indbyggere. Danmarks 6. største by. Byen er bl.a. kendt for Randers Regnskov, Randers FC og ikke mindst beliggenheden på kanten af Gudenåen. Man ser en tendens hvor småbørnsfamilier fra Aarhus-området flytter til Randers grundet de billigere huspriser og ligeledes sker der også en mindre tendens, hvor studerende fra Aarhus flytter til Randers grundet den meget billigere husleje. Centralt i Randers er der et godt gågade-forløb med mange forskellige butikker, restauranter og caféer, som alle er i gåafstand fra langt de fleste ejendomme i den nærværende portefølje.

Jan Langhoff
Investeringschef
Mariane Thomsens Gade 4B, 7., 8000 Aarhus C

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Om erhvervsmægler

Disse ejendomme kunne måske have interesse

Se alle lignende ejendomme her