0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv København

Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
32 83 06 10
erhverv.kbh@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv København

danbolig Erhverv København er et erhvervscenter med mange alsidige og kompetente medarbejdere, beliggende i hjertet af København.

Geografisk dækker vi Storkøbenhavn, og vi arbejder tæt sammen med de øvrige erhvervscentre i danbolig om landsdækkende salgs- og vurderingsopgaver for en lang række af vores kunder.

Vi har mange års erfaring i branchen, og med vores store kendskab til erhvervsmarkedet kan vi hjælpe med alle opgaver inden for erhverv. Vi sætter en ære i at kvaliteten i alle vores opgaver er høj, og vi går målrettet efter at samle på tilfredse kunder.

Vores kompetencer spænder bredt, men med vægt på udlejning af kontor og butikslejemål i alle størrelser i hele storkøbenhavn, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder men ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger samt vurdering af erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder.

Vi yder en professionel rådgivning til alle opgaver, lige fra forhandling af erhvervslejekontrakter, vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme til køb og sammensætning af porteføljer.

Har din virksomhed en opgave, som du ønsker, at danbolig Erhverv skal løse for dig, eller ønsker du et uforpligtende møde om dine muligheder omkring en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Who we are:

danbolig Erhverv is established in Copenhagen in 2005, and we are one of the biggest commercial Real Estate broker chain in Denmark, besides 155 Residential real estate brokers throughout Denmark in close collaboration with Nordea, one of the largest banks in Scandinavian.

Our team in Copenhagen offer sales support, advice on sales, investment, valuation, tenant advice (occupier services), research and market analysis, project development and strategy, corporate real estate services and corporate finance.

We are always trying to be frank in our approach and in our advice towards our clients. We have got a reputation of providing property by deep knowledge of local markets and can act fast, if needed, as we offer exceptional service to all kinds of stakeholders.

We are committed to make to ensure that our clients goals are achieved by understanding their needs.

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv København
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
CVR: 29538123
Erhvervsmægler København A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.