0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv Johnny Hallas

Helsingørsgade 41 A
3400 Hillerød
70 22 85 95
erhverv.nordsjaelland@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv Johnny Hallas

Vi er et erfarent og effektivt ejendomsmæglerteam med speciale i erhvervsejendomme, og vi arbejder engageret og målrettet for dig for at sikre et succesfuldt salg og en succesfuld udlejning. Når du vælger os som din ejendomsmægler, får du en ærlig vurdering af din ejendom og en god service i hele processen, hvor kompetent rådgivning er noget af det, vi lægger mest vægt på.

Overvejer du at sælge en ejendom i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, vil vi gerne give dig en uforpligtende vurdering. Ønsker du i stedet at leje ejendommen ud, hjælper vi også gerne med det. Salg eller udlejning er uanset, om det drejer sig om en investeringsejendom, boligudlejningsejendom, lager- og produktionsejendom eller en kontor- eller butiksejendom.

Din personlige og professionelle mægler
Vi lægger vægt på at give dig den bedste rådgivning, der tager højde for dine interesser og markedets udvikling, og vi fortæller dig, hvis vi mener, at du får mere ud af at vente med et salg. Vores kompetente rådgivning er et bærende element i den service, vi yder vores kunder.

Vi er kendt for vores personlige engagement, og vores store erfaringsgrundlag. Vores mæglere besidder mange forskellige spidskompetencer, og derfor supplerer vi hinanden godt i teamet. Vi gør meget ud af at matche dig med den bedste mægler til opgaven fra starten, mens vi selvfølgelig også trækker på den brede erfaring, vi besidder tilsammen.

Et succesfuldt salg
Vores kunder spænder vidt lige fra de større investeringsfirmaer og fonde til den mindre investor, og det er vigtigt for os, at vores rådgiverrolle er tilpasset den enkelte kunde. Derfor er vi netop i stand til at favne hele paletten af ejendomshandler på alle typer ejendomme. Sker det en sjælden gang, at vi ikke mener, vi er de rigtige til opgaven, siger vi også det. Vores professionalisme og gode renommé er værdier, som vi værner om.

Vores mål er, at aftalen bliver til fordel for begge parter, uanset om det er sælger og køber eller udlejer og lejer. Vi arbejder kort sagt for at få en succesfuld oplevelse for dig som kunde.

Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig godt igennem din ejendomshandel.

Lige nu har vi 90 ejendomme til salg og leje

Se alle ejendomme

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv Johnny Hallas
Helsingørsgade 41 A
3400 Hillerød
CVR: 29138109

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.